Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

©MINDEN JOG FENNTARTVA A JÓPORTÁL KFT. (WWW.JOPORTAL.HU) TULAJDONÁBAN ÁLLÓ SÁNDOR JUDIT ÁLTAL ÍRT CIKKEKRE, SZERKESZTETT KÉPEKRE. A CIKKEK MÁSOLÁSA, ÁTVÉTELE NEM ENGEDÉLYEZETT.

A www.joportal.hu oldalon megjelent cikkek szerzői jogvédelem alatt állnak. (1999. évi LXXVI. törvény)
Az oldalon megjelent tartalom kizárólag a szerző és az oldal forrásként való megjelölésével használható fel, az eredeti írásra mutató hiperlinkkel, előzetes írásbeli engedély alapján.Jelen portál más oldalakról átvett cikkeket is tartalmaz. A cikkek közzététele ilyen esetben az eredeti forrás megjelölésével történik.

Jogosulatlan felhasználásank minősül oldalunk írásbeli engedély nélküli másolása, illetve, ha szerzőink cikkének tartalmát írod át, eltorzítva, és módosítva az eredeti tartalmat. A szerzői jog az eredeti tartalmat és a fordítást is jogi védelemben részesíti!

FIGYELEM!!! A SOROZATOS VISSZAÉLÉSEK MIATT - JELEN OLDAL CIKKEI (1999. évi LXXVI. törvény) ÉRTELMÉBEN SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT ÁLLNAK! SZERZŐI JOG TULAJDONOSA: DR. SÁNDOR JUDIT - JÓPORTÁL KFT.

Köszönjük!

 

 

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk