Vissza a Jóportálra

ONLINE ANGYAL WORKSHOP MEGRENDELÉS

ARKANGYALOK BEAVATÓ ÖSVÉNYE WORKSHOP
3 VIDEÓ ANYAG
+ 3 HANGANYAG
+ 1 ALKALOMMAL E-MAILES KÉRDÉS FELTEVÉS

33.000 Ft 22.000 Ft (Bevezető ár)

Szeretettel köszöntelek, örülök, hogy hozzám vezettek az angyalok és bevezethetlek az Arkangyalok csodálatos világába.

Három videót kapsz és három hanganyagot, mely végig vezet Mihály Arkangyal, Rafael Arkangyal és Ariel Arkangyal Beavató ösvényén, mely során kapcsolódhatsz az Arkangyalok Fényének Erejével, és megkaphatod az Arkangyalok áldást hozó ajándékait, melyek elindíthatják életedet a változás útján.

Az Arkangyalok Fénye áldást hoz az életedbe, hiszen ezáltal emlékezhetsz saját Lelked Fényére, a Benned élő Teremtő Forrás erejére, mely szeretettel vezet Téged isteni utadon, égi sorsfeladatodon.

22 éve dolgozom a Teremtő szolgálatában, ebből 11 éve dolgozom az Arkangyalokkal, közvetítve energiájukat és üzeneteiket. Misszióm, hogy mindenkit összekapcsoljak a Benne Élő Forrás erejével, és emlékeztessem a Lelkeket saját fényükre, mely csodás módon kezdi meg működését annak az életében, aki kész meghallani a Lélek hangját és kész arra, hogy kezébe vegye sorsának az irányítását.

Mit jelent a Beavató Ösvény? Mit jelent a Beavatás?

Az Angyalok, Arkangyalok világához az út a Szíved Kapuján át vezet el…én megmutathatom hol van ez a kapu, oda vezethetlek, de ezen a kapun belépni és a rád váró Beavató Ösvényen végig menni Neked kell – Hiszen saját magad Mestere, egyedül csak Te lehetsz!

A videók és hanganyagok elindítanak Téged egy úton, melyben belső Fényedhez, a Benned Élő Forrás Erejéhez érhetsz!

Mit tartalmaznak a videók?

Minden videó három részből áll:

1.Bevezető rész: Az angyali, arkangyali, spirituális világgal kapcsolatos alapfokú ismereteimet osztom meg veletek.

2.Arkangyal bemutatása: Ebben a részben az adott Arkangyallal ismerkedünk meg és azzal, hogyan kell az Ő segítségét behívni az életünkbe.

3.Beavató Ösvény: Megtudhatod milyen áldásokat kapsz az Arkangyalok Fényének és Erejének befogadása által, felkészülés a Beavató Ösvényen való végighaladásra.

Mit fogsz kapni a hanganyagok által:

Vezetésemmel összekapcsolódunk az Arkangyalok Fényének Erejével, hogy befogadjuk életünkbe az Arkangyalok segítségét és elfogadjuk égi ajándékaikat, melyeket számunkra hoztak.

Hetente egy videó és a hozzátartozó hanganyag megnézését, meghallgatását javaslom! A videó és hozzátartozó hanganyagot egyben kell megnézni, meghallgatni, és utána minimum 1 hetet adni az angyalok energiamunkájára.

Készülj fel az angyali világ megnyílására, melyek életedben fizikai és spirituális szinten is erőteljes változásokat fognak elindítani.

Ha készen állsz, arra, hogy kapcsolódj az Égiek Csodálatos Világával, és érzed szívedben a hívást, akkor szeretettel várlak az Arkangyalok Beavató Ösvényén!

dr. Sándor Judit

Copyright © 2021 dr. Sándor Judit

A megrendeléshez érvényes Facebook fiók szükséges.

A megrendelés után, a workshop összegét elutalva, emailben kapsz egy meghívót egy zárt Facebook csoportba, ahol fent lesznek a videók és hanganyagok, és az is, hogyan kell dolgozni ezzel az anyaggal. A három Beavató Ösvény után lehetőséged van nekem e-mailben leírni a megtapasztalásaidat, a workshop anyagával kapcsolatos kérdéseidet.

Információ, kérdés: angyalikapu@gmail.com

Szeretettel várlak: dr. Sándor Judit

Rendelés

Angyal workshop
22.000 Ft

Bruttó végösszeg:
22.000 Ft
Téged is vár az Arkangyalok Beavató Ösvénye!
Számlázási adatok
Utalási adatok:

Rendelésed végén fogod látni és emailben is megkapod, kérlek figyelj arra, hogy helyesen add meg email címedet!

Ezen a számon hívunk, ha rosszul adtad meg az email címed!

ELFOGADOM a jelen weboldalon közzétett Általános Szerződési Feltételeket, és Adatkezelési tájékoztatót, melynek feltételeit megismertem és az adatkezelésekhez hozzájárulok.

Feliratkozom a hírlevélre