Napi pozitív

Ha gondolsz valamire, csináld meg!
Lydia Davis

Mihály Arkangyal oltalma, hogy védelemben legyél!

Nehéz, terhelt energetikai térben kell most megtanulnunk léteznünk, hiszen a Fény növekdése és a lehetőség a lelkek spirituális ébredésére, egyidejűleg vonja magával a sötét, nehéz energiák megjelenését. Ezek célja, hogy félelemben és kétségek között tartsanak minket, és alacsony rezgésekkel próbálják meg akadályozni a lélek egységbe emelésébe való folyamatát.

Mihály Arkangyal a mennyei védelmező seregek vezető Arkangyala, aki kékeslilás fényével, ha kérjük, oltalma alá helyez minket, és védőburkot vonva körénk taszítja el tőlünk az alacsonyrezgésű energiákat.

Ha energetikai védelemben szeretnéd tudni magad kérd Mihály arkangyal oltalmát, saját magad, otthonod, szeretteid és az egész világ számára.


"Kérem, és fogadom Mihály Arkangyal oltalmazó erejét, kérem, hogy vonja körém a Fény pajzsát, mely eltaszít előlem, otthonom, szeretteim, és a világ minden létezője elől minden sötétséget. Kérem, hogy segítsen átlátnom az illúziók fátylain, hogy a lélek tiszta hangját követve szolgálja létemmel az isteni tervet. Köszönöm."

Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Csillagüzenet - Utazás veszi kezdetét, cél: a Végtelen Egy

Pozitív fordulatok, kihívások, új lehetőségek - Neked mit tartogat az októberi horoszkópod?

Az Univerzum üzenete – Mindenben támogatlak!

Boldogságkristályok - a csillagjegyed szerint

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk