Napi pozitív

A legnagyobb emberek feje is beszűkül, ha együvé toborzódnak, s minél több valahol a bölcs, annál kevesebb a bölcsesség.
Montesquieu

Angyali jelek és jelentésük

Vannak, akik hisznek az angyalok létezésében és vannak, akik hallani sem akarnak róluk. Én az első csoportba tartozom. Azt vallom, hogy a beléjük vetett hit csak pluszt adhat a mindennapjainkhoz és megnyithatja életünket a csodáknak az útján.


 

Amikor nyitottá válunk feléjük, és a segítségüket kérjük, akkor minden esetben jeleznek nekünk, hogy hallottak és velünk vannak. Többféle módon jelezhetik segítő jelenlétüket és biztató támogatásukat.

Biztos lehetsz benne, hogy Angyalaid üzennek, ha a következő jeleket látod:

1.Toll


- ez lehet egy madártoll, ami az autódra hullott vagy egy utcán elfekvő tollpihe, jelentése: veled vagyunk, nincs mitől tartanod, segítünk és szeretünk.

 

2.Zene


- ha bekapcsold a rádió és mindig ugyanazt a számot hallod, esetleg szinte minden alkalommal felcsendül az Angyal szó, akkor biztos lehetsz benne, hogy angyali üzenetet kaptál. Ilyenkor érdemes a zene szövegének jelentésén elgondolkodni, hisz az is nekünk szól és angyali üzenetet közvetít számunkra.

 

3. Média


- ha sokszor hallod ugyanazt az üzenetet a rádióban és a tv-ben, egy olyan témában, ami foglalkoztat, gondolkodj el rajta: Neked szól. Sokszor így segítenek nekünk kijelölni a helyes irányt.

 

4. Fotók


- az angyalok gyakran jelennek meg fotókon, ez lehet egy angyal alakú felhő vagy egy csodálatos fény ill. fénygömb. Így megjelenve akarják veled tudatni: hihetsz bennünk és fordulhatsz hozzánk segítségért, mi melletted állunk.

Minden jel és üzenet értünk történik. A mi hitünket akarják erősíteni, mert szeretnék, ha tudnánk: nem vagyunk egyedül. Velünk vannak és azonnal bármiben a segítségünkre sietnek, ha kérjük Őket.

 


 

Sándor Judit – Jóportal.hu

Forrás:

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk