Napi pozitív

Nem lehet sem látni, sem megérinteni a világ legszebb dolgait. Ezeket a szívnek kell éreznie.   Helen Keller

Otthonod védelme Angyali segítséggel!

Otthonod és otthonod aurája, olyan, mintha te magad lennél. Hozzád tartozik. Épp ezért nemcsak fizikai tisztításra és védelemre szorul, hanem energetikaira is.

Otthonunk energetikai tisztítása és védelme épp olyan fontos, mint saját szellemi, energetikai tisztításunk és védelmünk.

Hogy otthonodban kellemes, nyugtató rezgések uralkodjanak, és energetikai biztonságban érezd magad, kérd az Angyalok segítségét!

Miben segíthet Neked ez a gyakorlat:

 

 

 

 

-béke, nyugalom érzése otthon

-kikapcsolódás, relaxáció

-nyugodt alvás

-siker, előrejutás, életed minden területén

1.Lépés – Tisztítás

Gyújts egy fehér gyertyát és kérd meg Mihály Arkangyalt, hogy tisztítsa meg otthonodat, otthonod auráját, az otthonodban lévő összes létező auráját a negatív, alacsony rezgésű energiáktól. Majd kérd meg, hogy a kitisztított részeket töltse fel gyógyító és védelmező angyali fénnyel.

2.Lépés – Védelem

Kérd meg Mihály Arkangyalt, hogy vegye körbe otthonodat kékeslila fényével, védelmezve otthonodat és az ott lakókat. Kérd meg Mihály Arkangyalt, hogy minden kapuhoz, ajtóhoz, ablakhoz álljon oda, és otthonodba csak a szeretet és a fény energiáit engedje be.

„Kérlek Mihály Arkangyal, tisztítsd meg otthonomat, otthonom auráját, az otthonomban lévő összes létező auráját, minden negatív, alacsony rezgésű energiától. Kérlek Mihály Arkangyal, hogy a kitisztított részeket töltsd fel gyógyító és védelmező angyali fénnyel. Köszönöm.

Kérlek Mihály Arkangyal, hogy vedd körbe otthonomat fényeddel, hogy védelmet nyújts az itt élőknek. Kérlek, hogy minden kapuhoz, ajtóhoz, ablakhoz állj oda, állj őrt, és otthonomba csak a szeretet és a fény energiáit engedd be. Hálásan köszönöm a segítséged, a szereteted és a fénymunkádat!”

 

A gyakorlatot legalább hetente egyszer végezd el, vagy olyan gyakran, ahogyan szükségét érzed (veszekedések, konfliktusok, mérgező családtagok látogatása után mindenképp!).

Legyen otthonod a fény, a szeretet, a béke szigete! Ahol lelked megpihenhet és feltöltődhet a pozitív energiákkal.

Szeretettel: Sándor Judit – Angyalterapeuta, Jóportál

Címkép:pixabay.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 4414 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Ezeket minden embernek tudnia...

6 ok, amiért a sikeres...

Sok nő életét keseríti meg...

Válassz csillagrendszert és...

Napi pozitív

Nem lehet sem látni, sem megérinteni a világ legszebb dolgait. Ezeket a szívnek kell éreznie.  

Helen Keller

Jó szívvel ajánljuk