Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

Amikor elülteted a szeretet magvát, te vagy az, aki először kivirágzik

Vállald a felelősséget azért, hogy személyes energiáidat a megtapasztalni kívánt eredmények felé irányítsd, ne pedig velük szemben!

 

A fizikai és az érzelmi test erőit egy rejtett „ár”, a tudatalatti irányítja. Olyan késztetéseket, reakciókat, gondolatokat, impulzusokat, észleléseket és érzéseket kelt, amelyek gyakran ellentétesek a megnyilvánulni kívánt életalkotásokkal.

A magas szintű tisztaságot és fegyelmet mindig fenn kell tartani. A belső erő elpazarlása és az óvatosság kihagyása nem engedhető meg, mert a kozmikus illúzió hatalmas erői mindig támadásra készek. A szenvedély egyetlen szuronyrohama elég ahhoz, hogy elsodorja évekig tartó lassú és fáradságos erőfeszítésekkel elért eredményeid. Emlékezz erre!
A spirituális fejlődés része az, hogy megtanítsd magad arra, hogy tudatosan, szorgalmasan figyeld saját elméd, érzelmeid és beszéded, hogy a tudatalatti árnyékenergiákat tudatosan irányítsd. Ha megtanulod megragadni azt a pillanatot, amikor „negatív” gondolati minták vagy érzelmek futnak át rajtad, a felismerés pillanatát felhasználhatod arra, hogy visszaszerezd ezt az eltévedt energiát, és tudatosan alkalmazd a pozitív attitűd, az „önjavító” szóválasztás és a közvetlen energia-visszaadás erejét.

Önfegyelem kell ahhoz, hogy a gyakran üvöltő tudatalatti elméd „oroszlánszelídítőjévé” válj, de megvan a belső erőd ahhoz, hogy segíts tudatalatti árnyékodnak, hogy szeretetteljes, de határozott irányítással „bújós cicává” fejlődjön, amely szívesen csatlakozik hozzád.
Az önfegyelem az a varázserő, amely a hétköznapok hőseit is megállíthatatlanná teszi. Az önfegyelmet akkor tapasztalod, ha következetesen emlékezteted magad arra, hogy mindig a „lelkileg helyes” gondolatot, cselekvést vagy attitűdöt alkalmazd, még akkor is, ha nincs „kedved”, amikor az árnyék előbújik „alulról”.                                

Az életszemléleted az tükrözi a legjobban, mennyire szereted magad. Saját felelősséged, hogy szeresd és tápláld magad az Isteni Szellem határtalan ajándéka által, amely minden pillanatban áthat; az őszinte szeretetnek belülről kell fakadnia, és csakis Te tudsz őszinte spirituális kapcsolatot teremteni az örökkévaló Isten-énnel.
Az abszolút szeretet élő megtestesülése vagy.  Ha ezt felismered, akkor a legnagyobb szeretetre lelsz mindenben – az Istenszeretet pozíciójából indulhatsz el a világba, keresve azokat is, akiknek megadhatod ezt a szeretetet, ahelyett, hogy azokat keresnéd, akiktől megkaphatod azt. Hagyd, hogy gondolataid és tetteid csak a szeretet kútjából merítsenek!

Próbálj meg határtalan szeretetet érezni magad iránt, és ez lesz az első lépés a minden létező iránti valódi szeretet felé! Ez nem nárcizmus vagy önzés, hanem önmagad teljes elfogadása, és hála Istennek a létezésedért.

Amikor a szeretetet az önszereteten keresztül közelíted meg, a motivációd az örömteli adakozás. Az önszeretet a lelki érettség felelőssége.

Késmárki László:Az önbeavatás kulcsa Az Élet Mesterének nagy könyve Ankh kiadó 2023.

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Válassz egy kártyát és ismerd meg a hét spirituális üzenetét!

Ez az apa csinálja a világ legjobb uzsonnáját

Így használd jól a vonzás törvényét! 7 gyakorlati tanács

10 kérdés, amely segít feloldani az energiablokkokat!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk