Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.
Joe Vitale

Te magad légy a Bőség!

A bőség a lét tulajdonsága. A bőség nagymértékben összefügg a külső világgal, a körülöttünk lévő élettel, a Valósággal. Végtelen, kiapadhatatlan és érthetetlen. Ennek a bőségnek az általunk megismert -és az életünk terébe behatoló- részét gazdagságnak hívjuk. Leheletfinom különbség van itt. Valójában a létezés luxus, a luxus pedig bőséges. Ahol egy virág is elegendő lenne, ott több millió virág is illatát ontja.

 

A „bőség” szó csak egyet jelenthet: többdimenziós életet élni ... zene, költészet, ima, festmény, szerelem, meditáció ... mindez pazar lakoma a lélek számára.

Miért ez a luxus? Egyet tudunk biztosan: a létezés mély folyóját nem határolhatja egyetlen part sem, az egész világegyetemet bőséggel árasztja el.

A létezés korántsem szegényes. Nincs benne szegénység. A szegénység az ember megteremtése után keletkezett. A Tudás fájának története a gondolatok helyes használatáról –a társteremtői bölcsességről, és annak megvonásáról– szól. Az emberek (gondolatai) felelősek a világ szegénységéért.

Kizárólag egy szűk réteg, a megvilágosodottak tudják, hogyan lehet mindenütt bőséget találni az Univerzumban. A legtöbb ember szerint az életük szegényes, mert a sors nem adott semmit nekik. Nem, ez nem így van. Minden valamennyi lény rendelkezésére áll.

Minden adott neked: a levegő, a Nap, az óceánok, a hegyek. Mindezt neked adták, megkötések, tiltások nélkül. A tiltások csak önmagadban léteznek. Valójában minden, amire szükséged van, szó szerint a lábad előtt hever.

Nézd meg az eget, a virágokat, a teret, a csillagokat! - mindezek a rendelkezésedre állnak, csak te nem tudod, hogyan használd a saját érdekedben. Isten végtelenül gazdag, nagy és igazságos, soha nem mondta, hogy a tőle származó bőséget csak egyeseknek szánja, míg másoktól megtagadja.

Ha még semmit nem tettél annak érdekében, hogy hozzáférj, és használhasd az Univerzum Bőségét, ezért Ő egyáltalán nem hibás.

Ne legyél bőségkereső, bőséghalmozó, te magad légy a Bőség!

A tudatosság felfedi a bőséget. Éld egész életed bőségesen, és ne pazarold a bőséget, mert az egód folyamatos elégedetlensége könnyen szegénnyé változtat! Több ezer kísértés van arra, hogy újra és újra boldogtalanná válj. Megtapasztalhattad a végtelen bőséget, megérintetted, behatoltál, megláttad ezt a jövőképet.

Ne pazarold minden energiád a külső –megvásárolható – bőségre! Minden vagyonod gyarapodását a lelkierőd (és teremtő potenciálod) hatalma támogatja. Fordítsd energiád és életed legnagyobb részét a belső gazdagság keresésére!

Élvezd az élet ünnepét, és a pénzhez való ragaszkodásod önmagától megszűnik, és amikor a kötődés szálát elvágtad, akkor annyi pénz fog áramlani hozzád, amennyire szükséged van, hogy élvezhesd a világ bőségét!

Késmárki László:Bőségkalauz Így léphetsz a bőség áramlatába Ankh Kiadó 2022.

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Szabaduljunk meg a kilótól és méreganyagoktól mandulatej és zöld tea együttes keverékével!

5 emlékeztető, hogy miért a megfelelő emberekkel vedd magad körül

5 tanács, hogy úgy szeressük az életünk, ahogy van

A születési napod száma elárulja, milyen vagy

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk