Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.
Joe Vitale

Aki igazán boldog, az nem árt másoknak...

A boldogság az életével elégedett ember örömteli pillanataiból születő állapot. Aki tudja honnan jön, merre tart. Ismeri az élet ritmusát, és nem fél a változás kapuinak megnyílásától. Szeretettel fogad új dolgokat, vegy engedi el azt, amit már élettapasztalatával, folyton újjászülető lényével meghalad és visszafogja őt a fejlődés útján.

Boldog az, aki ismeri és nem féli a boldogtalanság állapotát, mert tudja, csak onnan emelkedve élheti meg hálatelt szívvel azt a sok csodát, amit az élet ad számára.

A boldog ember nem fél. Mert semmit nem birtokol. Mert tudja, hogy a boldogsága a szívében születő elégedettségből születik, mely nem külső körülmények függvénye. Hanem egy létállapota annak: elfogadom és engedem történni, ami van. 

S mivel szívében béke van, ezért nem árt, nem bánt másokat. 

Hisz csak egy végtelenül üres lelkű ember lehet annyira boldogtalan, hogy folyamatosan mások élete felett ítélkezve, másoknak ártva, önmagát a jó és igaz szerepébe helyezve érezze a hamis elégedettséget. 

Csak egy önmagától, a világtól és a Teremtő csodájától elkülönült ember hiheti azt, hogy mások boldogtalanságából, balsorsából erőt meríthet. Akit az nyugtat meg, hogy másnak is rossz...elveszett lélek, a sötét bábúja... Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényévek: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Gyakorlati módszerek a lelki béke elérésére

Feng shui tipológia - Lakberendezési tippek csillagjegyenként, mint a siker és a boldogság útmutatója

Advent időszaka: beszélgess a lelkeddel

Bennünk élő istennők – benned melyik lakik?

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk