Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Így használd jól a vonzás törvényét! 7 gyakorlati tanács

"Ha azt gondolod, képes vagy rá, ha azt, hogy nem, mindenképpen igazad van." (Ford)


Mit jelent pontosan a vonzás törvénye?  Azt, hogy amire koncentrálsz, amire gondolsz, az megjelenik az életedben, legyen az jó, vagy rossz dolog.

 

 

 


 

 

 

Biztosan Te is észre vetted már, ha pl.: felújítod a fürdőszobád és csempét keresel, akkor hirtelen több plakátot, reklámot veszel észre magad körül, amiben csempét látsz.


Ha sokat mondogatod, hogy valami neked úgyis elérhetetlen, akkor úgy is lesz. Ilyenkor persze elégedetten konstatálod: ugye, hogy igazam volt…éreztem.

Nagyon fontos a vonzás törvényének alkalmazása során, hogy :

1.Tudd pontosan, hogy mit akarsz!

Ha nem határozod meg pontosan mit is szeretnél, mire vágysz, te magad sem tudod valójában, akkor gondolataid érzéseid energiája szétszóródik, és nem teremt semmi olyat, amit el szeretnél érni.


Nem elég azt mondani: szeretnék egy házat. Tudnod kell pontosan: milyet, hol, mekkorát, mennyiért. Egyedül egyvalamiről nem kell gondolkodnod: hogy hogyan kapod meg. Erről az Univerzum gondoskodik.

 

2.Képzeld el!

Ne csak gondolj rá, vagy mondd ki a vágyaidat, Képeld el. Éld át, milyen érzés lesz, amikor, megkapod, eléred azt, amire vágysz. Éld meg a pillanatot, mintha már most a tiéd lenne a vágyott cél.


 

3. Hidd el!

Ha Te nem hiszed el, hogy valóra válhat, amit szeretnél, akkor az egész emberiség hite sem segíthet rajtad. Mert a Te életed megváltoztatásához, egyedül egy embernek kell elhinnie és elképzelnie, hogy sikerülhet: saját magadnak! Soha nem számít, mit mondanak mások. Csak az alakítja a valóságodat, amiben Te magad is hiszel.

 


4. Tegyél érte!

Ne csak várd a csodát, kövesd a szíved szavát, halld meg a belső hangot és cselekedj. Minél több kaput nyitsz meg az univerzumnak, hogy eléd rakja a vágyott célt, annál hamarabb teljesülnek a vágyaid.

 

5. Adj időt!


Legyél türelmes. Magaddal és a folyamattal szemben is. Ahhoz, hogy valóra váljon egy álmunk, soha nem tudhatjuk, hogy a színfalak mögött milyen feltételeknek kell teljesülniük.

 

6. Szeresd magad!

Csak akkor leszel képes feltétel nélkül elfogadni az univerzum ajándékait és csodáit, ha elhiszed, hogy te elég jó vagy, megérdemled azt, amit az élet adhat. Szeresd és fogadd el Önmagad!


 

7. Köszönd meg!

Vedd észre az élet apró dolgait, és legyél képes érte köszönetet mondani! A kis dolgokból lesznek a nagyok. A hála az imádság egyik formája, amiből csodás dolgok születhetnek!

 


 

Sándor Judit

Forrás: -

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk