Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.
Joe Vitale

Társteremtők tízparancsolata

Késmárki Lászlótól - Társteremtők tízparancsolata:

  1. Keresd az igazságot a létezés minden területén! Teszteld, bizonyítsd, hogy amit igazságnak tartasz, az igazság-e, majd fogadd el Isten kinyilatkoztatásának!
  2. Folytasd az igazság keresését egész életedben, és soha ne hagyd abba! Hagyd meg a tényeket az embereknek, a törvényeket a tudósoknak; te magad az Igazságot keresd! Az Igazság felé csak az igazságosságon át vezet út!
  3. Minden elérhető eszközzel keresd azokat a törvényeket, amelyek minden élet és teremtett lény alapját képezik! Törekedj arra, hogy megértsd ezeket a törvényeket, élj velük összhangban, és tedd őket saját életed törvényeivé! Legyenek ezek minden cselekedetedben és veled született társteremtői jogaid gyakorlásakor is a vezetőid!
  4. Ne kövesd egyetlen ember vagy közösség példáját sem, és ne engedelmeskedj olyan tanításnak vagy olyan elméletnek, amely nem áll szigorúan összhangban a legmagasabb igazsággal (az Egység, az Univerzum és az Élet törvényeivel)!
  5. Mindig emlékezz arra, hogy bármelyik testvéreddel (embertársaddal) szemben elkövetett sérelem mindenkivel szemben elkövetett bűn; és soha ne kövess el szándékosan és tudatosan rosszat embertársaiddal szemben! Az ellened mások által elkövetett sérelmeket inkább akadályozd meg vagy tiltakozz ellene, mintsem megtorold!
  6. Ismerd el (és mindig tartsd is be) minden ember jogát, hogy azt tegyen, azt gondoljon vagy beszéljen, amit akar! Az ő szabad akarata pontosan egyenlő a tiéddel. Minden jogot, amit megkövetelsz magadnak, add meg másoknak is!
  7. Próbálj meg határtalan szeretetet érezni magad iránt, és ez lesz az első lépés a minden létező iránti valódi szeretet felé! Ez nem nárcizmus vagy önzés, hanem önmagad teljes elfogadása, és hála Istennek a létezésedért.
  8. A lelki érettséget a kitartó hitben mérik, nem az erkölcsösnek és tökéletesnek látszó viselkedésben. Aki hisz Istenben és átadja magát Istennek, az itt és most eléri a szabadságot. Tudja, hogy ő Istené, és hogy Isten az övé. Tudatossága a világról Isten felé tolódik, bizonytalanságtól és félelemtől mentes életet él. Megingathatatlan hite van az isteni védelemben.
  9. A belső tanulási és spirituális fejlődési folyamat végére érve állítsd az emberiség szolgálatába képességeid! Minél tökéletesebb vagy, annál jobban szolgáld embertársaid!
  10. Első és utolsó kötelességed a Földön –és egész életedben az– hogy törekedj a létezés isteni alapelveinek a betartására, és hatalmad legvégső erejével élj velük minden körülmény között! Bármilyen hitvallás, előírás vagy példa ütközik ezekkel az elvekkel, kerüld és utasítsd el, mindig emlékezve arra, hogy Isten törvényei az erkölcsben az igazságosság; a tudományban a harmónia; a vallásban az Egy Isten, a teremtett lények testvérisége, az emberi lélek halhatatlansága, valamint a Földön tett jó vagy rossz tettek ellentételezése vagy kiegyenlítése.

Késmárki László:A tudatosság kulcsa II. A spirituális önmegvalósítás nagy könyve Ankh kiadó 2023.

Késmárki László:Az önbeavatás kulcsa Az Élet Mesterének nagy könyve Ankh kiadó 2023.

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A Dalai Láma üzenete magyarul! - add tovább mantra

Amikor úgy érzed, már nem bírod tovább, és feladnád, akkor ne állj meg…már közel a cél!

Tetteid visszatükröződnek rád - a visszhang

A hét parancsszó

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk