Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

A kéretlen tanács, csak bírálat…

A kéretlen tanács bírálat, a legjobb szándék ellenére is - fogalmazta meg nagyon jól egyik barátnőm Veégh Julianna életvezetési tanácsadó.

Az angyali világban is fő szabály, hogy akkor segítenek, ha kérjük. Úgy a segítő foglalkozás, illetve bármilyen segítség adás, tanács, vélemény közlés esetén is alapvető szellemi törvény, hogy akkor adjuk, ha valaki kéri. Esetleg megkérdezhetjük barátként, hogy kíváncsi-e arra, amit külső szemmel látunk.

Úgy érzem az egyik legerőteljesebb, jószándékba csomagolt határátlépés, ami, akárhogyan is szépítem mérgezővé teszi azt, aki ezeket a tanácsokat kéretlenül osztogatja.

A kéretlen tanáccsal ugyanis általában együtt jár az, hogy

-olyan adja, aki egyáltalán nem ismer minket, egy felszínes képe van rólunk

-ítélkezés van mögötte

-kivetítése annak, hogy aki adja valójában elégedetlen önmagával, elítéli önmagát, de ezzel nem akar szembesülni, így van benne egy kimondatlan felsőbbrendűség, hogy egy nála (általa) magasabbra pozícionált, erősebb embert részesíthet segítségnyújtásba

-fent leírtak kizárják a tiszta szándékot

Velem két alalommal fordult elő, hogy az egyéni angyalközvetítés során, a hozzám érkezők angyali üzenettel érkeztek hozzám, valamit csatornázni szerettek volna nekem – hogy Ők vigyázzanak rám. A közvetítésnek, médiumitásnak -nem véletlenül – szigorú betartandó szabályai vannak.

Ilyenkor szükséges a helyes önértékelés, a tudatosság. Hisz bevonódva egy ilyen játszmába máris olyan energiakötelék jön létre, ami vinni szeretné az energiát.

Egy másik esetben egy -emberi mértékkel- nézve magas pozícióban lévő segítő próbált folyamatosan kapcsolatot tartani velem, kéretlen hívásaival mindig segíteni szeretett volna, olyan általa számomra fontosnak ítélt dologban, amiben én soha nem kértem segítséget. Szeretettel megköszöntem és finoman próbáltam távolságot tartani vele.

Történjen a spirituális világban, vagy azon kívül, valójában a megmentő szerep, a kéretlen tanácsadás jó kibúvó lehet arra, hogy míg másokkal foglalkozik az önjelölt tanácsadó, addig a saját problémáival nem kell. Pedig, aki folyton segíteni akar, annak valójában hatalmas szüksége lenne segítségre. Tulajdonképpen ő így próbál energiához jutni egy tudattalanul létrehozott kötelék kialakításával.

A mi felelősségünk, hogy szeretettel, de határozottan állítsuk le az ilyen segítségnyújtást. Hiszen azon kívül, hogy a végére rosszul fogjuk érezni magunkat, más nem fog történni.

Ne feledd: nem áldozat vagy. Van hatalmad bármikor bárkinek nemet mondani.

A játszma sok szinten folyik az energiáért. Próbáljuk meg minél tisztábban tartani az energiarendszerünket. És tudatosan észrevenni, amikor nem a szeretet fényszálaival kapcsolódnak hozzánk, hanem valami egészen mással… Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál, Az Arkangyalok Gyógyító Ereje kártya, mely összekapcsol lelked fényével, és a szeretet és fény rezgésébe emeli lelked Arkangyali segítséggel, hogy meghalld a lelked hangját:  http://joportal.hu/kartya-rendeles

 

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A kisfiú – Tanmese az igaz szeretetről

Csak énekelj tovább! – Erőt adó történet

Aranyosi Ervin: Adventi negyedik gyertya

Lépj be a boldogság kapuján!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk