Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

Milyen energiákkal érkezik a holnapi Oroszlánkapu? – Krisztus második eljövetelének előkészítése

Széllel, tisztítással, erőteljes üvöltő energiákkal érkezik az Oroszlánkapu, ahogyan azt a természet, az időjárás is mutatja. 2020 óta figyelem, ahogyan az Istennő, Nagy Anya különböző esszenciái és megnyilvánulási formái erőteljes erővel térnek vissza a térbe. Bár túlnyomórészt az energia sötét ereje érkezik, hiszen forradalmi átalakulásra ISTENI RENDRAKÁSRA van most lehetőség, szükség, mind egyéni és kollektív szinten is.

És most itt érzékelhető a térben az összes olyan istennői erő és energia, amit mi sötét istennőnek hívunk (Káli, Istár, Lilith, Hekaté).

Mit jelent pontosan a sötét isteni női energia? (sokan értelmezik félre).  Minden emberben legyen férfi vagy nő, van egy csodálatos lélek. Ez a lélek mindenkiben férfi-női energiákból áll. A női energiának van egy sötét oldala, a sötét női energia, pedig a mi sötét oldalunk.

Nem abban az értelemben, amit próbálnak velünk elhitetni, tudatosan dolgozva azért, hogy ez a fogalom annyira bemocskolódjon, annyi félelemmel töltsön el, hogy eszedbe se jusson integrálni, visszavenni, elfogadni, átölelni, fénybe emelni ezt a részed – hiszen ez a valódi felébredt erő kulcsa, a lélek egyensúlyához szükséges fontos részünk.

Minden embernek van világos és sötét oldala. De ezt kérlek semmiképpen se keverd össze a jó-rossz fogalmával, mert akkor belekerülsz a jó és rossz harcának spirituális csapdájába.

Az egyensúlyhoz, egységhez, a TELJESSÉGHEZ mindkét oldalunkra szükség van.

Mire emlékeztet, tanít minket ez a sötét istennői energia?

Arra, hogy nem létezhet újjászületés valaminek a lerombolása, halála nélkül. Arra, hogy a halál, az elengedés, az elmúlás nem félelmetes és rossz dolog, hanem a teremtés, a teljesség az örök körforgás természetes része.

A sötét női energia nem negatív. A sötét női energia maga az ERŐ, a szenvedély, a tüzes átalakító energia, aki kész a transzformációra. Ennek nagyon szép emlékeztetője az Anyatermészetben működő ciklikusság.

A sötét női energia a valódi feltételnélküli szeretet és elfogadás. A nőket a női szerepeket és a női szeretetet előszeretettel kapcsolják a „jókislány” szerepéhez, a túlalkalmazkodáshoz, a megalázkodáshoz, alárendeléshez, a valódi érzések elfojtásához, a megfeleléshez, a gyengeséghez, határozatlansághoz, a csendben maradáshoz, a vélemény elhallgatásához. Ez kibillent nőiség, mérgező női lét, melyben a nő sem önmagát sem a világot nem fogja emelni vagy gyógyítani.

Ahogy a női erőbeállást is összekeverik a túlzott irányítással, agresszióval, a szeretet, elfogadás hiányával.

Valójában ez az energia tud minden létezőnek segíteni, hogy egységben éljen azzal, aki, felvállalja, amit érez, valódi elfogadást, szeretetet adjon önmagának, egységben működtesse a férfi-női minőségeket, összhangba hozza az egó-lélek egységét. Megszüntesse a belső harcot, így megszünnek a külsők is. Felvállalja és megélje mindenki az élet létezésének örömteli energiáit.

Ez az energia nem az árnyékrészed, ne keverd össze vele. Az árnyékrész a tudatalattiba száműzött érzések, gondolatok, traumák, vágyak, a szégyenkezés, és mindazok a léleksebek, származzanak bármely életből is, amiről nem tudunk, vagy amivel nem akarunk szembenézni.

A sötét női energia az, ami megtart és védelmez, amíg a mélybe mész, hogy szembesülj ezekkel a részekkel, és meggyógyítsd azokat. És segít abban, hogy ezekből a sebekből, traumákból valódi tanításokat és bölcsességeket kapjunk meg, mert van erőnk átalakítani azokat.

A sötét nő energia a benned élő FŐNIX ereje, hogy merj porrá égni és a tűz átalakító erejében újjászületni.

És ez az erő itt áramlik most a térben, hogy az Oroszlánkapu erejével valódi isteni rendet szolgáló, minden részünket ismerő és uraló URALKODÓVÁ tegyen minket, akik egy hatalmas birodalom várományosai…ez a birodalom bennünk él, ez a bennünk létező Mennyei királyság, melynek kapuját a szívünkbe helyezték.

Amit most mi káosznak látunk…az valójában a REND rakás. Az isteni rend, a Napba öltözött asszony visszatérése, amiért Jézus második eljövetele történik. Mert mi a Napba öltözött asszony? A Krisztusi erővel fénylő lélek, (Nap erő, energia), a Lélek, aki ismeri, hallja az isteni rendet és meg is cselekszi azt. Az Istenanya, a lélek női része, ami mindenkiben ott él, a Krisztusi erő a lélek férfi része, ami szintén minden emberben ott él – lehetőségként, hogy hozzáérjünk.

Erőteljes energiák mozognak, mutatják mi az, ami régi, mi az, aminek lejárt az ideje, mivel kell szembesülni, mit kell elengedni, mit kell meghaladni, hogy végül a feltétel nélküli szeretet és öröm lángjának hordozóivá váljunk, mely energia belőlünk indul, nálunk kezdődik és kiárad a világba.

Most lehetnek feszítő, tüzes energiák bennünk, annál erősebbek minél inkább tagadunk, ellenállunk, minél inkább nem akarunk szembesülni azzal, ami VAN, azzal, ami ott él bennünk. Hatalmas a lehetőség azok számára, akik most mernek szembesülni, átmerik magukat engedni annak az átalakító erőnek, ami a térben van, miközben megértik a nehézségekben rejlő üzeneteket, s lelkük kincsévé, erejévé – arannyá formálják azokat.

ALKÍMIAI folyamatban vagyunk.

Ne fuss el a vihar elől. Fordulj a vihar irányába, fuss bele a közepébe, szembenézve mindazzal, amit felszínre hoz. Érkezz be a közepébe, mert ott van egy hely, amit úgy hívnak: a Vihar szeme.

Itt földöntúli csend, béke és nyugalom vár rád. Mert szembe mertél nézni a saját árnyékaiddal, és magadhoz vetted a Nagy Anya sötét erejét: az elengedésben, elmúlásban, halálban lévő újjászületés csodáját. Ami segíteni szeretne, hogy végre Önmagadhoz érj. És éld az isteni sorsodat. Megéld azt, amire valójában szívből vágyik a lelked. A vihar felszabadítani jött. Szabadítsd fel végre magad.

Ismerjük meg és ismerjük el a Nagy Anyát, adjuk vissza a szívünkben lévő trónját. Csak így ébredhet, gyógyulhat most a szívünk. S így az egész világ.

Áldott átalakulást… Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál, köszönet a tanításért Shani Jay-nek.

Az Arkangyalok Gyógyító Ereje kártya, mely összekapcsol lelked fényével, és a szeretet és fény rezgésébe emeli lelked Arkangyali segítséggel, hogy meghalld a lelked hangját:  http://joportal.hu/kartya-rendeles

 

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Jeremiel Arkangyal – Segítségével bepillanthatsz jövődbe!

Erőt adó üzenet – Isten vezet és védelmez!

A lelkedig hatoló gondolatok - Fenyő Iván búcsúja barátjától

2020. június 20. – Nyári Napforduló – A Fény uralmának áldása bőséget hoz életedbe!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk