Napi pozitív

Így történnek a csodák. Elszakítják a fátylakat és mindent megváltoztatnak, de nem engedik, hogy meglássuk, mi van a fátylak mögött.
Paulo Coelho

A mai nap energiája - SZABADULÁS!

Régóta szorít egy helyzet, régóta érzed, hogy foglya vagy egy megoldhatatlan ügynek. De ma a változás pillanata jött el, a láthatatlan energetikai szálak, amik eddig meggátoltak abban, hogy előre lépj, hogy újra önmagad légy - ma eloldódnak. Az energiák szintjén elkezdődik egy tisztulás, ami a fizikai világban is elhozza neked a megkönnyebbülést és a felszabadulást!

 

S ahogyan eltűnnek a visszahúzó láncok, Te úgy hallod egyre tisztábban a lélek hangját. Úgy lesz egyre több erőd, hogy valódi örömmel cselekedj újra az álmaidért! S bár a réginek most meg kell halnia, te már tudod, hogy minden pontosan csakis azért történik, hogy új emberek, helyzetek érkezzenek meg hozzád.

Készen állsz. Tested és lelked minden részében már érzed a felszabadulás lüktető energiáját!

Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Új Angyalkártya: Rafaela Arkangyal kártyái -  a gyógyító szeretet útja - beavatás az önszeretet ösvényébe - itt tudod megrendelni: https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Nincs elérhető leírás.

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényévek: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A gyógyító simogatás

Decemberi előrejelzés: a kapcsolatok és a céltudatosság hónapja

Müller Péter – Útravaló: Sok ember, ha eltörik: törött marad…

Rúmí 33 bölcs idézete az életről és a szeretetről

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk