Napi pozitív

A szerelem a világ leghatalmasabb ereje, amely a leginkább emberi.
Mahatma Gandhi

A mai nap energiája - Az Istennő áldása, anyai szerető segítségadása...

Az Istennő ereje fénylik a térben, óvó, anyai szeretetet hoz most minden gyermekének. Ő emlékszik az isteni tervre,s mikor visszatér, minden gyermekének segít és esélyt ad, hogy újra a lélek tervét követve hozza el a szeretet és béke áldását a Földre. Mert, ha a lélek boldog, minden virágzik. 

Most halkan suttog az Istennő anyai hangja, emlékeztet Téged is az igazságra. Hogy legyen merszed Önmagad választani, a benned élő igaz fényre, szenvedélyre és a valóban fontos dolgokra igent mondani!

Van egy Nagy Anyád, az Istennő maga - áldó szeretetével, végtelen türelmével, s lelked tervének emlékezetével segít most neked, hogy életed kiteljesedjen. Megmutatja az utat - hogyan szeresd és fogadd el önmagad.

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

ONLINE WORKSHOP:

Ha készen állsz, arra, hogy kapcsolódj az Égiek Csodálatos Világával, és érzed szívedben a hívást, akkor szeretettel várlak az Arkangyalok Beavató Ösvényén, ahol megtapasztalhatod az Angyalok Világának csodálatos energiáit.

Kapcsolódj össze az Arkangyalok Fényének Erejével, hogy befogadd életedbe az Arkangyalok segítségét és elfogadd égi ajándékaikat, melyeket számodra hoztak: https://joportal.hu/online-workshop

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Újjászületek a fényben, lelkem erejében…

Az áldás völgye

Reggeli angyali áldás és 5 varázslatos angyali megerősítés

Lábnyomok – tanmese

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk