Napi pozitív

A hit a legfontosabb dolog. Nem remélni, hanem hinni. Nagy különbség.
Michael Conelly

Fordul az Év kereke - Mélyre hív az út, nyílnak a kapuk - most mindent megváltoztathatunk!

Ez a kedvenc időszakom. Bár nehéz és tele van kihívásokkal, beavató próbákkal, megkísértésekkel, az illúziók mestereinek megjelenésével - de ilyenkor van a legnagyobb lehetőség arra a belső transzformációra, mely által felismerve lelkünk igazságait, azokkal szembenézve gyógyulhatunk meg. És emelhetünk most minden sötét részünket a fénybe. Szerethetünk egységbe.

Arról kevés szó esik, hogy ha egész évben jól dolgoztunk magunkon, és kiálltuk a Kapu Őrök próbáit - ami szembtember végén érkezett az életünkbe, akkor ez az időszak az egyik legkellemesebb élménnyel és kapcsolódással ajándékozhat meg minket, ami saját lélekbirodalmunkkal, ősi gyökereinkkel és ősi spirituális erőnkkel kapcsol össze minket. Megtapasztalhatjuk a Mindenség Anyjának szerető ringatását. A feloldódás és felszabadulás semmihez sem fogható erejét.

Az Istennő kultuszában ez a Banya, a Bölcs asszony ideje - ami bevezet a barlang sötétjébe - lelkünk legbelsőbb, legtitkosabb szentélyébe. Hogy a barlang tüzében a lángokba nézve fedje fel magát az igazság: hol tartunk a lélek tapasztalási és beavató útján. Együtt áramlunk az isteni renddel? S az életünk dolgai, kapcsolódásai mit mutatnak? Összhangban állnak a bennünk szóló isteni dallammal?

A valóság most egyszerűen fedi fel magát: ha a helyünkön vagyunk, lelkünk békéjével lágyan kapcsolódhatunk, új utakra nyílhatnak támogató ajtók, s bármerre nézünk lehetőségeket látunk, és azt érezzük, gazdag a mi világunk. Valódi lelki társak kísérnek minket, barátságukkal, szeretetükkel erősítenek.

Ha nem a lélek útját járjuk, feszültséget, békétlenséget érzünk, hirtelen problémák jelennek meg, és a lélek a kielégítetlen vágyaktól szenved. De vigyázzunk, ez is lehet egy csapda: sok vágy az egó eltérítési csapdája. Azt érezzük nem vagyunk a helyünkön és csak keressük mindenhol a helyünk.

Mert ez a számvetés ideje. Tisztán látszik a lélek mélyében: egész évben mit cselekedtünk, hogyan bántunk magunkkal és másokkal, mit tanultunk, mit értünk el? Mit cipelünk, vagy kiket cipelünk még, amit már rég el kellett volna engedni...Ilyenkor lehet összegezni. 

De ebben a mélyben más is nyílik: az őseink ereje, el nem végzett leckéje, de megjelenik a segítségük és támogató jelenlétük is. Felfedheti magát mi a mi utunk, és mi az, amit generációk óta mások helyett viszünk. Az őszinte felismeréssel ezek a minták oldódhatnak.

Ilyenkor csendesebb minden. Így a lélek hangja jobban, tisztábban hallatszik a szívünk szent terében. A segítőink szerető iránymutatása is erősebben suttog: angyalok, mesterek, égi segítők, fénylények segítik emberi utunk.

Legyen áldott a mély és a csend, ami téged ebben az időszakban körülvesz. S amikor ott vagy a mélyben, tisztán érezheted: a sötét az a hely, ahol minden születik, és minden elmúlik. Ahol egyszerre ér össze kezdet és vég. S megértheted: minden halál és elengedés egy újjászületés. Ebben a térben az is érződik: Isten Anya méhének tápláló, védelmező erejének tere számunkra mindig megadatik. Indulj el a mélybe, IstenAnyád méhébe, Lelked Barlangjába, a Bölcs Asszony kunyhójába, s csak hallgasd mit suttog a lélek - had mutasson meg számodra mindent a térben. Sándor Judit - Angyalmentor - JóportálAz Arkangyalok Gyógyító Ereje kártya, mely összekapcsol lelked fényével, és a szeretet és fény rezgésébe emeli lelked Arkangyali segítséggel, hogy meghalld a lelked hangját:  http://joportal.hu/kartya-rendeles

 

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Kőbe vésve

Alázat

A hét energiája (02.17.-02.23.) – Égi útmutatás

Őrangyalok munkában-hihetetlen felvétel

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk