Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

Egyetlen mondat,ami minden nehézségen átsegít

Van egy mondat. Amibe kapaszkodom. Ami erőt ad. Ami életem minden fontosabb eseményénél jelen volt és jelen van a mai napig.

Igazi erejét és jelentését akkor értettem meg, amikor államvizsgázni mentem. Bevallom, nem keveset szenvedtem a jogi tudásanyag elsajátításával. Hiába tanultam, bizonytalan voltam. Nem hittem abban, hogy sikerülhet. És persze, mindenki tudja, hogy vannak tételek, amik jobban mennek, míg mások valahogy nem akarnak megragadni a fejünkben.

Mivel gyerekkorom óta hiszek egy felsőbb erőben - Istenben, de univerzális szeretetnek is nevezhetjük, vagy bármi másnak - a lényegén nem változtat - ezért már a tanuláskor is segítségül hívtam az angyalokat és Istent. Vizsga előtt előszeretettel alkalmaztam a legősibb orákulumot: a jóslás módszerét. Az angyalkártyáim mindig megnyugtattak: ne aggódjak, minden rendben lesz, a színfalak mögött már minden elrendezve, a vizsgám sikerrel zárul.

 Az első vizsgára minden tételt kidolgoztam, többször felmondtam. Hogy félelmemet a sikertelenségtől legyőzzem, az erőt adó mondathoz nyúltam:  

“Az erő mögöttem hatalmasabb, mint az akadály előttem!”

Mielőtt bementem a terembe, megkértem az angyalokat, hogy két olyan tételt húzzak, amit úgy el tudok mondani, hogy sikerüljön a vizsgám, és ne kérdezzenek tőlem semmit a vizsgáztatók (Közigazgatási jog államvizsgánál ritka, hogy nem kérdeznek semmit, de az angyaloktól bármit kérhetünk…próbálkozni lehetJ)

A két lehető legjobb tételt húztam, tökéletesen elmondtam mindent, majd a bizottság egyik tagja feltett egy kérdést, de az elnök rászólt: szerintem hagyjuk a kolleginát, köszönjük a feleletet. Jelesre vizsgáztam. Végtelenül hálás voltam az angyali segítségért.

második vizsgám Alkotmányjog volt, picit elcsúsztam a tanulással, és 10 tételt nem tanultam meg. A kártya figyelmeztetett, hogy foglalkoznom kellene a kimaradt tételekkel, de azt is mondta, hogy a vége az egésznek pozitív lesz, a vizsga sikerrel zárul, csak higgyek a segítségükben.

vizsgáztató bizottság elnöke egy alkotmánybíró volt. A meg nem tanult tételek pont az Alkotmánybíróság témaköréből voltak, amit sajnos a vizsgán ki is húztam. Leültem, előttem az üres lap…lélekben felkészültem, hogy elnézést kérek, és el sem kezdem a vizsgát. De aztán eszembe jutott az erőt adó mondatom: „ Az erő mögöttem hatalmasabb, mint az akadály előttem.” És tudtam, hogy ezen a világon semmi sem lehetetlen, ha Isten mellettem van. Tudtam, hogy az angyalok végtelen szeretetét és támogatását élvezem, és tudtam, hogy ha ők egyszer azt mondják minden rendben lesz, akkor az úgy is van.

Szóval, leültem a bizottság elé, és ami nagy általánosság eszembe jutott a tételről, azt elmondtam. Ezután érdekes dolgot tapasztaltam: az elnök szokatlanul kedves és jókedvű volt, és elmondta, hogy ez nem pont a tétel, amiről beszélek, majd kérdezett pár dolgot… a bizottság többi tagja is viccelődött, jó hangulatban telt el a vizsga, lényegében úgy, hogy a mai napig nem értem, hogyan sikerülhetett…

Ez az élmény erősítette meg még jobban a hitemet: Isten számára nincs lehetetlen. És, hogy a legmagasabb helyről lehet protekciónk, ha kérjük: magától az Istentől, aki minden emberi lélekben jelen van, és aki minden kaput meg tud nekünk nyitni, ha kérjük, és ha igazán hiszünk benne. Ez az erő mindennél hatalmasabb, és segítsége bárkinek rendelkezésére áll.

Azért osztom meg veled ezt, mert szeretném, ha tudnád, van egy erő, egy segítő kéz, akire bármikor, még a legkilátástalanabb helyzetben is számíthatsz.

Te hiteden múlik minden. Élhetsz félelemben, és élhetsz úgy, hogy teljes hittel rábízod magad erre az óriási szeretet energiára, ami természetéből eredően csak jót képes tenni az emberek életében.

Ez a Te döntésed. Minden problémánál, válaszútnál, választhatsz és dönthetsz.

De soha ne felejtsd el:

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!”

Az erőt adó mondatot köszönöm a legangyalibb segítőmnek: dr. Mayer Andreának - Sándor Judit ~ Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj a Forrás Benned Élő Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: https://angyalikapu.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Az élet ajándékai sokszor nem díszdobozban érkeznek

Aktuális energiák – Beavatás

Lélektárs típusok – Időn túli kötődések

A hiba a legjobb segítőnk?

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk