Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

Új év varázslat - Álmodd valósággá 2022 Csillagpontjait!

Bár az energetikai új év márciusban kezdődik, január elején már belépünk a 2022-es év rezgéseivel uralt időszakba, és tökéletes időzítést kapunk most arra, hogy befelé fordulva, csendben elmélkedve meghatározzuk tavalyi évünk csillagpontjait és ezzel pozitív érzésekkel és energiákkal hagyjuk magunk mögött hátra tavalyi évünket és nyitott szívvel készüljünk fel 2022 ajándékainak befogadására.

A 2021-es év energiái nem választhatóak el a 2020-as évtől, 2019-ig az égiek finoman jelezve terelgettek minket az isteni út, a lélek hangjának meghallása és felvállalása irányába, viszont 2020-ban olyan álruhás áldás érkezett, mely az ébredés és spirituális fejlődés felgyorsult folyamatát hozta el számunkra. Az áldás kemény üzenettel, erőt próbáló történések köntösében érkezett, és erőteljesen szólított fel minket arra: térjünk vissza az ősi egységhez, a természet és az univerzum összes létezőjének tiszteletéhez. Hívjuk elő lelkünkből az együttérzés, szeretet, könyörület felemelő energiáit, forduljunk egymás felé, és keressük az összefogás lehetőségét.

Figyelmeztetést kaptunk hová vezet az anyagi javak hajszolása, a lelki értékek elértéktelenítése, a kifelé élés, a lélek hangjának elnyomása, és az állandó irányítás a hatalomért…

2021 sokaknak hozott veszteségeket, fájdalmas elengedéseket. És csak bízni tudok abban, hogy végre az emberiség felébredve érzéketlen téli álmából kiolvasztja jégbe fagyott szívét és elkezd emlékezni a szeretet, igazságosság, testvériség, empátia hatalmas és gyógyító erejére.

Az univerzum alaptörvényei szerint a jó-és rossz kéz a kézben járnak, nincs olyan, hogy egy év csak rossz volt, arra kérlek, hogy egy csendes negyedórát szánj magadra, és idézd fel 2021 csillagpontjait, azokat az eseményeket, tanításokat, melyekért őszintén szívből hálát tudsz adni.

És felidézve az örömteli pillanatokat önmagaddal, családoddal, szeretteiddel, barátaiddal, állataiddal, vagy a természetben töltött idővel jegyezd úgy őket le akár egy lapra, vagy csak lelked és elméd emlékezetében, mint 2021 csillagpontjait. Ragyogó fényes eseményeket, melyek hálával, örömmel, szeretettel töltötték meg a szívedet 2021-ben. És ezekért hálát adva mondj köszönetet 2021-nek, és búcsúzz el tőle…

Nem kell óriási dolgokra gondolni, elég, ha egy jó filmet néztél, ha egy jó könyvet olvastál, vagy nagyokat sétáltál kutyáiddal a közeli erdőben. Meg fogod látni, mennyi csillagpontja volt az évednek, és ezek a csillagpontok a csillagok fényével segítenek, hogy bármi más is történt, fénnyel vonják be és hálával zárják le a 2021-es évedet.

Majd ezzel az érzéssel válassz magadnak 5 szót , és néhány fontos eseményt, amit el szeretnél érni, meg szeretnél valósítani 2022-ben és szeretnéd, hogy ezek a szavak uralják ezt az évedet.

Az én 5 választott szavam: Belső béke, Isteni rend, Befogadás, Egészség, Áramlás

Aztán képzeld el magad előtt, ahogy ezek a szavak csillagokként szállnak fel az Égbe, az Univerzum teremtő terébe…gyönyörködj bennük, hisz ezek a szavak energiájukkal ragyogják majd be a 2022-es évedet. Fényükkel segítenek, hogy őrizd szívedben a hitet!

Majd képzeld el milyen eseményeket szeretnél átélni ebben az évben, és milyen örömmel töltik majd el a lelkedet, ha ezek bekövetkeznek…csak ábrándozz rajta, és engedd, hogy a szívedben növekvő öröm energiája ragyogó arany fényként vonjon egy hatalmas fényburkot köréd.

Kívánom, hogy ebben az örömben, áldásban, aranyfényben teljen a 2022-es éved! Kívánom, hogy vágyaid a Teremtő tervével összhangban legyenek, és áldással töltsék meg az egész életed, s a körülötted lévőknek is boldogságot hozzanak, hatalmas fénylő lángként világítva be az Univerzumot!

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Kerülj összhangba a Lélek tervével, a Benned élő Teremtő Forrás Fényével - Engedd az Arkangyaloknak, hogy végigvezessenek Beavató Ösvényükön, melynek végén Lelked Fényére találsz. Kapcsolódj össze az Arkangyalok Fényének Erejével, hogy befogadd életedbe az Arkangyalok segítségét és elfogadd égi ajándékaikat, melyeket számodra hoztak: https://joportal.hu/online-workshop

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A bukásaink nem akadályozzák Isten tervét az életünkben

A Jólét Áradata – Kapcsolódj hozzá!

6 pozitív állítás, amit minden nap mondj el magadnak!

A tetteink visszahatnak ránk

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk