Napi pozitív

Ha csak olyat csinálsz, amit tudsz, sose leszel több annál, ami most vagy.
Kung Fu Panda

A hét energiája (09.13.-09.19.) – Most minden érted történik!

Az Univerzum rendszere csodálatosan van kitalálva, melyben minden történésnek célja, értelme van. Ez a cél a legnagyobb jó felé vezet. Erőt próbáló helyzetek történhetnek velünk most, melyek közben szeretném, ha tudnád: minden érted történik. Az Univerzum egésze érted munkálkodik és nem ellened!

Minden, ami most látható kívül, valójában egy céllal érkezett életedbe: fordulj befelé a te saját fényedhez, találj vissza a te saját erődhöz. Értsd meg ki vagy, értsd meg mi az életed értelme, és indulj el a nagyságod felé vezető úton.

Ez az az időszak, amikor tesztel az Univerzum: valójában elég erősen akarod, eléggé hiszel benne, biztos vagy magadban, az erődben? Nem fordulsz vissza a célod felé vezető útról és választod a könnyebb, ámde változást aligha kínáló utat? Képes vagy emlékezni az erődre? Képes vagy emlékezni a szeretet erejére? Képes vagy tenni a békéért? Képes vagy abbahagyni az ítélkezést...önmagad felett is? Képes vagy akkor is hinni, ha nem minden úgy alakul, ahogyan azt eltervezted?

Aki hisz, kér, kitart, nem fordul vissza: ahhoz a segítség gyorsan megérkezik. Olyan helyekről bukkan fel a segítség, ahonnan legkevésbé sem várnánk, és minden tökéletes időzítés szerint érkezik meg hozzánk.

Belső békéddel most kapcsolódhatsz az Univerzum számodra tartogatott megoldásaihoz, melyek gyorsan hoznak gyógyulást, békés megoldásokat.

A héten tapasztalhatsz, tanulhatsz: önmagadról, nagyságodról, és az igazságról: a fény és a szeretet mindent felülíró gyógyító erejéről.

Emlékezz: minden pillanatban választhatunk: fény és sötét, szeretet és félelem között… válaszd a fényt, válaszd a szeretetet!

Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Ha szeretnél jobban megismerkedni az angyalokkal és angyali világgal, szeretnéd megismerni és az energiák szintjén megtapasztalni az angyalok létezését illetve mind a 15 Arakangyalt, és a nemrég megjelenő 16. Arkangyalt is, szeretnéd megtudni, hogyan fogadd a gyógyító angyali üzeneteket, akkor várlak szeretettel a Jóportál Alapfokú Angyalworkshopján.

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével : http://angyalikapu.hu/angyal_muhely/57

Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A szeretet útján - Mi vagyunk, akik mindent megváltoztathatunk!

Decemberi előrejelzés: a kapcsolatok és a céltudatosság hónapja

Csillagüzenet - Új utat választhatunk...

Bibliai üzenet - Engedd el a hamut!

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk