Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

2021. 07. 22. – Mária Magdolna napja – A női szívek ébredése

Ezen a napon nem a történelmi személyre szeretnék emlékezni, hanem arra az energiára, arra a halhatatlan esszenciára, amit Mária Magdolna képviselt. Annak az energiának, amit megjelenített, Mária Magdolna csak az egyik arca volt az ezer közül.

A Mária Magdolna által képviselt rezgés az Istennő létezésének, erejének és helyének igazságát hordozza. A női lét misztériumának kincseit és a szeretet és kegyelem erejének gyógyító és felemelő erejét.

Az Istennő, vagy ahogy én szeretem nevezni IstenAnya ideje érkezik most el. Megállíthatatlanul ébreszti a női szívek templomába kódolt Fénymagokat, IstenAnya Leányainak szívében élő Templomokat. Mert bár az IstenAnya templomait fizikailag lerombolták, azok mégis örökké élnek IstenAnya leányainak szívében.

Eljött az idő, hogy életre hívjuk ezeket a szent helyeket. S hogy visszavegyük női erőnket. Hogy betöltsük újra a szerepünket: emlékezni arra, kik vagyunk valójában. Milyen, amikor a Mindenség Forrásával újra kapcsolódunk, s így pusztán a létünkkel is erre emlékeztetünk másokat.

Mária Magdolna energiája, segít, hogy újra hozzáférjünk a Mindenség Tervéhez, hogy emlékeztessük erre a férfiakat…s hogy az elválasztottság illúziójára ráeszmélve visszataláljunk az Egységbe.

Az Egység, mely Ég s Föld között születik, mely a férfi s női energiák táncába kiteljesedik.

Hogy elengedve az ítélkezést, megértsük: a jó és a rossz harca a legnagyobb csapda. Mert nincs se jó, se rossz, csak az EGY. A Teljesség. Melyben tapasztalunk, melyben feloldódunk, s melyhez visszatalálunk.

Ha Mária Magdolna Fényének ereje ébreszti szíved lángját, nem marad más út csak a Lelked hangjának, a Mindenség tervének követése… 

S ki a Menny tervének útját követi, a világba az Egység magjait ülteti…

Mária Magdolnáról nagyon sok könyv, írás született.

Ha az energiájával akarsz kapcsolódni, akkor szeretettel ajánlom neked ezt a könyvet. A könyv Magyarországra való érkezését Veres Krisztának köszönhetjük, Ő az, aki sok Léleknővérét ismertette meg  Flo Aeveia Magdalena: Emlékszem az Egységre c. könyvét, ami Mária Magdaléna történetéről szól. A könyvet Kovács Gabriella fordította le magyarra, és az Ő Léleknővérei viszik tovább a könyv tanítását.

A könyvet itt tudod megrendelni: http://magdalenautja.hu/konyv/

Veres Kriszta Mária Magdolna programjait itt tudod megnézni: http://vereskriszta.com/

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Szellemi törvények - ÁLDÁS TÖRVÉNYE

A szombati nap Angyal üzenete – Szűz Mária csodát tesz!

A Karácsony Angyala kopogtat az ajtódon – Engedd be!

Adventi gyertya színei és jelentése

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk