Napi pozitív

A szerelem a világ leghatalmasabb ereje, amely a leginkább emberi.
Mahatma Gandhi

A hét energiája – Visszavenni az irányítást életünk felett...

A hét elején még erőteljes energiák lesznek érzékelhetőek, amik, mintha ki akarnának hozni minket a béketűrésünkből, türelmünkből. Az univerzum tüzes energiái feszegetik a határainkat...

Valójában csak azokon a területeken, azokban a helyzetekben és kapcsolatokban fogjuk ezeket érzékelni, ahol nem vagyunk az isteni renddel összhangban.

A hétvégi Újhold csodálatos és ébresztő energiáinak köszönhetően megkaptuk azokat a Fénykódokat, melyek aktiválják Lelkünk tervét, az isteni szolgálatában. A lelkünk emlékszik, és ezen a héten újra visszaveszi irányító szerepét, a fény alá szelídítve elménk hatalmi energiáit, hogy Lelkünk visszavegye az irányítást az élete felett.

Vezető szerepünket kaphatjuk most vissza, melyben a Mindenség tervével összhangban cselekedve fogunk most döntéseket hozni, új utakra lépni, és éppen ezért békére lelni.

Megértjük, hogy Lelkünk tengerén a legnagyobb viharok valójában azért jönnek, hogy elmozdítsák életünk hajóját a Sors útjának irányába.

Vezetőnek lenni nem a hatalom gyakorlását jelenti mások felett, és nem is a kényszeres irányítást. Vezetőnek lenni azt jelenti, hogy összhangba kerülök a bennem élő Forrás tervével…és követem azt, másokat is arra ösztönözve ezzel, hogy kapcsolódjanak Lelkük tervéhez.

Ez a hét jó alkalom arra, hogy dolgozzunk azért, hogy megteremtsük itt az Égi szférák csodálatos energiáit, hogy a Teremtő tervét valósítsuk meg, békét, fényt, szeretetet hozva az életünkbe és másokéba is.

Megerősítés a hétre: Szívem szent teréből a szeretet erejéből irányítom a sorsomat. Visszaveszem az életem feletti hatalmat. Tisztán érzékelem a Lelkem hangját és szeretettel követem az iránymutatását.

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Lépj előre egyet, és a híd megjelenik!

6 negatív érzelem, amit a boldog emberek elkerülnek

Melyik csatákat kell megvívni?

Légy önmagad mestere !

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk