Napi pozitív

Július 2. – Sarlós Boldogasszony napja -A nagy változások ideje

Július hónapunk második napja Sarlós Boldogasszony napja, július hónapnak különféle önmagukért beszélő elnevezései a következők: Áldás hava, Aratás hava, Szent Jakab hava, vagy Quintilis azaz az Ötödik.

Mindegyik elnevezés érzékelteti a változás, a növekedés, a fejlődés energiáit.

És valóban ebben támogat minket Boldogasszony IstenAnyánk a Holdsarlójával, a Hold a nagy transzformátor, átalakító, melyet a Szent Nőiséghez társíthatunk, a sarló pedig Mihály Arkangyal tüzes kardjához hasonlóan segít elengedni, elvágni a régi minőségeket, hogy helyet teremtsünk az újnak, hogy belépjünk új életünk kezdetébe.

Magának a napnak az elnevezése az Aratás napjára utal, amikor a nők sarlójukkal követve a férfiakat gyűjtötték be a kenyérgabonát. A betakarítás a bőség jelképe, de ez a bőség egy folyamat, munka eredményeként jelenhet meg az életünkbe.

Nem véletlen, hogy ennek a napnak az energiái is azokat segítik, támogatják, akik jól végzett munkájukért, most learathatják annak gazdagságát és bőségét. Azok tudnak most belépni abba az új minőségű energiába, ami egyébként az elmúlt Teliholddal érkezett meg, akik sikeresen lezártak egy fejlődési, tanulási ciklust, akik dolgoztak önmagukért.

Az újra rendezés idejét éljük. Áldással, hálával engedjük most el a múltat, és kérjük meg IstenAnyát, hogy vágja le rólunk sorsunk visszahúzó szálait, és a Fény szálaiból szője jövőnk szövetét.

Érdemes ezen a napon szívünk emlékezetébe idézni, hogy a Nagy Kozmikus Anyánk bármely megjelenési formája (Földanya, Boldogasszony) megtart minket, táplál minket, puha pehelypaplanként ölel körbe megtartó szeretetével. Köszönjük meg neki, visszatekintve életünkbe, leltárt készítve az elmúlt 6 hónapunkról, mindazt, amit kaptunk Tőle. Kérjük meg, hogy segítsen emlékezni a Lelkünkbe írt útra, a célunkra, életfeladatunk következő lépésére, s kérjük áldását azokra az érzés-és gondolat magokra, melyeket most vetünk el az Univerzum virágos kertjében.

IstenAnyával legjobban a Természetben lehet kapcsolódni. Ha teheted, menj ki ma egy erdőbe, mezőre, hiszen itt átveszed IstenAnya szívverésének ritmusát, a Föld rezgését, és a Lelkedben születő álmok, és Égi Szférákban elindított teremtő energiák lehorgonyzását is támogatja a Természet Szent tere. Hogy minden energia, mely fent születik, cselekvéssé, tetté tudjon érni, s majd megjelenjen fizikai valóságodban is.

Ne akard tudni a jövőd, mert azt most nem lehet. Helyette add át az irányítást az Égnek, s engedd, hogy a jövőd a Benned Élő Teremtő Fénye teremtse meg. Hiszen a lehető legszebbet hozza el neked.

Áldott utat, áldott életet:  Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Ha szeretnél jobban megismerkedni az angyalokkal és angyali világgal, szeretnéd megismerni és az energiák szintjén megtapasztalni az angyalok létezését illetve mind a 15 Arakangyalt, és a nemrég megjelenő 16. Arkangyalt is, szeretnéd megtudni, hogyan fogadd a gyógyító angyali üzeneteket, akkor várlak szeretettel a Jóportál Alapfokú Angyalworkshopján.

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével : http://angyalikapu.hu/angyal_muhely/52

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A Te lelked, hogyan teremt veled kapcsolatot?

Mi az, amit először észreveszel a képen? – Ezt árulja el rólad!

Elkezdődött a kínai újév – Mi várható a Tűz-Majom évében?

Ima lélektársunk megtalálásáért

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk