Napi pozitív

Mai Energiák– Nyári Napforduló – A Fény uralmának áldása bőséget hoz életedbe!

A Fény ezen a napon éri el áradásának a csúcspontját. Az éltető fény, az Univerzum aranyenergiáit közvetíti neked, és összekapcsol lényegi részeddel, önvalóddal, ami nem más, mint a tiszta fény és a szeretet.

Ezen a napon emlékezhetsz lelked lényegi részére, a teremtő, tápláló, gyógyító fényre, mellyel összekapcsolódva olyan válaszokat, iránymutatásokat kaphatsz, melyeket, ha betartasz, életedbe olyan változásokat hozhatsz, melyek a létező legmagasabb jót szolgálva alakítják sorsodat.

Ősi spirituális erőd, és teremtő energiáid ezen a napon megsokszorozódnak, és összekapcsolódnak egy magasabb, felsőbb igazsággal.

Kérlek, ma szakadj egy picit ki a modern világ adta alternatív valóságból, és ÉLJ, mártózz meg a nap fényében, és ezzel az egyszerű, de ősi rítussal tegyél azért, hogy energetikai szinten gyógyítsd magad, és összekapcsolódj a Fény ősi erejével.

A Természet Isten temploma… Találj most vissza a Természethez és kapcsolódj az energiáival, mert a dolgok természetes áramlásának életedbe történő befogadása csodákat indíthat el benned, és körülötted.

Nyári Napforduló Rituálé

1.Menj ki a természetbe, és élvezd a nap fényét a bőrödön, a szellőt, a víz hangját, a madarak énekét, a levegő frissességét.

2.Keress egy csendes helyet és behunyva a szemedet kapcsolódj a Nap fényének energiáival. Érezd, ahogyan a Fény megtisztít és feltölt téged. Gondolatban adj hálát mindazért, amit ebben az évben elértél, és vedd sorra, mi mindenre vágysz még. Álmodozz és kellemes képeket képzelve magad elé lásd magad előtt vágyaid megvalósulását.

3.Nyisd ki a szemed, tárd ki a karod az ég felé, és mondd ki hangosan, vagy magadban:

„Megnyílok a Fény áldása előtt, és befogadom életembe a gyógyulást, tisztulást, és az Univerzum ajándékait. Köszönöm Istenem, hogy életem a lehető legjobban alakul és abban minden szereplő számára a legmagasabb jót közvetíti és hozza el az Univerzum.”

4.Hívd meg gondolatban a Tündéreket – a természet angyalait, hogy segítsenek kapcsolódni a Földdel, és földeljék, egyensúlyozzák ki az energiáidat.

5.Ezután csak heveréssz egy fa alatt…élvezd a Természet közelségét, és fogadd be szívedbe a fény és szeretet csodálatos energiáit.

Ha nyitottak rá a barátaid, szeretteid, akkor piknikezzetek, kiránduljatok együtt, és te ez alatt is elvégezheted a rituálét.

A lényeg: menj ki a szabadba, a természetbe, és megnyitva szívedet kapcsolódj a szeretet fényében és egységében az Univerzum varázslatos energiáival!

Szeretettel kívánom neked, hogy ébredj rá arra az egyetlen igazságra: a szeretet az egyetlen létező valóság! A többi csak illúzió.

Fénnyel, szeretettel teli áldott napot kívánok:  Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Ha szeretnél jobban megismerkedni az angyalokkal és angyali világgal, szeretnéd megismerni és az energiák szintjén megtapasztalni az angyalok létezését illetve mind a 15 Arakangyalt, és a nemrég megjelenő 16. Arkangyalt is, szeretnéd megtudni, hogyan fogadd a gyógyító angyali üzeneteket, akkor várlak szeretettel a Jóportál Alapfokú Angyalworkshopján.

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével : http://angyalikapu.hu/angyal_muhely/52

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Átszeretlek az életen

A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak - tanmese

Régi Magyar Áldás

Először is, kérlek adj magadnak időt…

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk