Napi pozitív

2021. június 21. – Nyári Napforduló – Hagyd ragyogni Fényedet!

Elérkeztünk az évnek azon napjához, amikor e leghosszabb a nappal, és legrövidebb az éjszaka. A Fény erőteljes uralmának napja ez, mely különleges lehetőséget teremt arra, hogy megtapasztaljuk létezésünk magasabb dimenzióját és kapcsolódjunk a Bennünk Élő Szellem Fényének erejével.

A nyári napforduló varázslatos napján elvékonyodik a fátyol az égi-és földi világ között és az illúziók halványodásában tisztán kapcsolódhatunk egy mélyebb igazsággal, mely Teremtő Forrásunkhoz vezet minket. Ezen a napon Földanya megtartó ereje is gyógyít minket, éppen ezért a lehető legjobb spirituális gyakorlat erre a napra, ha a természetben meditálunk, sétálunk, vagy tesszük ezt közösségben, kapcsolódva barátainkkal, szeretteinkkel.

A következő néhány nap újra összekapcsolódhatunk a Föld gyógyító rezgéseivel, az Univerzum hullámzásával, és ráhangolódhatunk a Bennünk élő Forrás Szent Tervére, tisztán érezhetjük, mi a következő lépés az életfeladatunk felé vezető úton.

Égi segítőink és a láthatatlan világ Fénylényeivel most könnyen kapcsolódhatunk: figyeljük az álmainkat, fogadjunk égi üzeneteket és merüljünk el lelkünk csendjében, hogy iránymutatást kapjunk Lelkünktől.

Próbáld meg most elengedni az akarást, irányítást, hogy befogadóvá válj láthatatlan segítőid hangjára, hiszen most jelentős égi üzenetek érkeznek, amik a következő 3 hónapra adnak számunkra iránymutatást.

Merülj el ezekben a csodálatos energiákban, engedd, hogy vezessenek, gyógyítsanak, és békét szeretetet hozzanak életedbe!

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Ha szeretnél jobban megismerkedni az angyalokkal és angyali világgal, szeretnéd megismerni és az energiák szintjén megtapasztalni az angyalok létezését illetve mind a 15 Arakangyalt, és a nemrég megjelenő 16. Arkangyalt is, szeretnéd megtudni, hogyan fogadd a gyógyító angyali üzeneteket, akkor várlak szeretettel a Jóportál Alapfokú Angyalworkshopján.

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével : http://angyalikapu.hu/angyal_muhely/52

 

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


7 tipp, hogy feltárd lelked erejét

Hétindító gyógyító erő Mihály Arkangyaltól

A hétfői nap Angyal üzenete - A szerencse ideje köszönt rád!

Szörfölj az élet vizén!

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk