Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

A bőség energiája

A gazdagság vagy Lakshmi energiája a Legfelsőbb Forrásból származik.

A Legmagasabb Isteni Szeretet megnyilvánulása. Nagyon fontos megérteni ezt. A bőség energiája a Legmagasabb Forrás Szeretetének kifejeződése minden élőlény számára

Természeténél fogva nem tartozik senkihez, ahogy a Nap sem képezi más tulajdonát. A gazdagság energiája mindenkinek ugyanúgy adatik meg.

 

 

 

Miért vannak mégis gazdagok és szegények? Hogyan lehetséges ez?

Talán azért, mert egy hosszú út után, ahogy felfedeztük a világ és a személyiségünk szerkezeti jellemzőit, máris más ízekre vágyunk. Az Abszolút Igazsággal való kapcsolat felismerésének ízére. Sokkal vonzóbbnak érezzük, mint a gazdagság ízét. Tovább lépkedve a személyes fejlődés útján egyre teljesebbnek érezzük kapcsolatunkat a Legfelsőbb Isteni Forrással.

Tetszik mindkettő? Ha ez a második, akkor mind neked, mind nekem útközben mindegy, mert a bőség megszerzése az egyik módja annak, hogy részt vegyél az „én” -edben, és felfedezhesd a kapcsolatot a kezdet kezdetével.

A gazdagság energiája az összes élőlény iránti legfelsőbb isteni szeretet megnyilvánulása, ezért ha valaki azt igyekszik kisajátítani magának, akkor ezzel megszakítja a kapcsolatot vele.

Miért történik ilyenkor? Mivel Lakshmi energiája élő erő, Ő az isteni szeretet része, természete az, hogy védelmet és biztonságot ad minden élőlénynek. Ezért aki igyekszik ezt kisajátítani, ezáltal el is taszítja magától.

Szeretném ezt még egyszer megismételni: a gazdagság energiája, vagy Lakshmi energiája, annak a ténynek köszönhető, hogy élő természete van, maga is akkor jelenik meg az életünkben, amikor megérdemeljük.

A kihívás az, hogy vonzóvá váljunk ennek az erőnek. Szükségünk van rá, hogy minket akarjon választani. Hogyan lehet ezt elérni?

Az egó (az önző tudat), amely az „én” és az „enyém” kifejezésre gondol, taszítja Lakshmi energiáját. Nem képes bevonzani őt egy ilyen ember.

A nyitott gondolkodás, amely mások javára akar válni, a jólét energiájához hasonló természetű, ezért arra törekszik, hogy egy ilyen ember életébe mielőbb bejusson.

Késmárki László:A boldogság kulcsa A pozitív gondolkodás nagy könyve Ankh kiadó 2021.

https://www.libri.hu/konyv/kesmarki_laszlo.a-boldogsag-kulcsa.html

Forrás: https://www.libri.hu/konyv/kesmarki_laszlo.a-boldogsag-kulcsa.html

Ajánlott bejegyzések


Richard Gere elárulja a gyakorlatot, ami megváltoztatta az életét!

Eckhart Tolle – Bőség

Ismerd meg karmikus feladataidat és gyengeségeidet!

Az áldás völgye

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk