Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

Olvasd el, mit üzen Őrangyalod 2021 tavaszára!

Őrangyalaink üzenete mindig pontos iránymutatással szolgál, hogy rálépjünk arra az útra, mely a legmagasabb jóval és áldással áraszt el minket.

Kos

Itt az ideje, hogy megszabadulj mindentől, amihez negatív energiák vagy érzések kötődnek! Legyenek azok tárgyak, emberek, vagy saját szokásaid. A tavasz a varázslat időszaka lehet számodra, ha tudatosan kipucolod az életedben jelen lévő negatív energiákat! Itt az ideje, hogy csak olyan dolgokkal foglalkozz, melyek örömet hoznak életedbe!

Bika

Itt az ideje, hogy rendet tegyél az emberi kapcsolataidban. Vannak, amik gyógyításra szorulnak, ahol eljött az őszinteség és szíved kitárásának ideje. A kapcsolataid és szíved sebeinek gyógyulása jelenthet szeretettel teli elengedést, vagy újrakezdést is. Most nagy esélyed van arra, hogy megtaláld lélektársadat, vagy meglévő kapcsolatodban idézz elő olyan változást, ahol egymás méltó partnereivé válhattok. A tavasz varázs szava: őszinteség. Nemcsak másokhoz, önmagadhoz is.

Ikrek

Itt az ideje, hogy önmagadra, és testi-lelki egészségedre koncentrálj. Hiába hajszolod túl magad, ügyeiddel most nem fogsz előre haladni, csak akkor, ha megteszed az önmagad szeretete felé vezető első lépést. Gondoskodj magadról, és az élet meghálálja!

Rák

Ne fojtsd el a benned zubogó szenvedélyes energiákat! Itt az ideje, hogy szabadjára engedd lelked legelemibb vágyait és életedet megtöltsd örömmel és élményekkel. Ha így teszel, lelked öröme hozzád vonja az Univerzum energetikai bőségét!

Oroszlán

Itt az ideje, hogy családodra vagy a család megteremtésére koncentrálj. Lelked erős, de ahonnan valóban táplálkozhatsz, az egy stabil családi környezet, ahol minden biztonságos és állandó. Most kedveznek az energiák, hogy az ezzel kapcsolatos dolgok a helyükre kerüljenek. Ha ez a terület a helyére kerül, legyőzhetetlen leszel!

Szűz

Talán eljött az ideje, hogy megváltoztasd nézőpontodat, és újra írd azokat a dolgokat, melyek prioritást élveznek az életedben. Amint a valóban fontos dolgokra koncentrálsz, és hálát adsz azért, amid van, az  aggodalmaskodás helyett a dolgok gyorsan pozitív változásnak indulnak életedben.

Mérleg

Eljött az ideje, hogy elindulj ötleteid megvalósítása útján, és ezzel anyagi bőséget teremts életedben. Pénzügyi fordulat várható, ha hallgatsz a megérzéseidre, és időben cselekszel.

Skorpió

Szerencsés időszak köszönt rád. Csak ne kapkodj, haladj utadon türelemmel, és mindig legyél tisztában azzal, ki vagy valójában, és mire vágysz. Ha tisztán és egyértelműen fogalmazod meg most a kívánságaid, az Univerzum teljesíti azokat, és szerencsés véletlenekkel támogat téged mindenben. Engedd el a félelmeid…ez most a te időd!

Nyilas

Szembe kell nézned korlátaiddal és fel kell ismerned, mi az, ami megakadályoz abban, hogy kapcsolódja lelked hangjával, ami most kreatív energiákon keresztül szeretne megnyilvánulni életedben. Könnyű előrehaladás vár rád, ha nem félsz többet az ötleteidet követni!

Bak

Olyan segítők érkeznek most életedbe, akik támogatják legmagasabb céljaidat. Feladatod, hogy egyensúlyt teremts a munka és a szórakozás között, picit lazulj el, és engedd el az irányítást, hogy kapcsolódva az Univerzum áramlásával felkészülj ezekre a sorsfordító találkozásokra!

Vízöntő

Itt az ideje, hogy visszavonulj a nyüzsgéstől, ne akarj mindig mindenhol jelen lenni, és mindenről tudni. A csend lesz most a legnagyobb tanítód. Engedd el a megfelelési kényszeredet és légy kettesben önmagaddal, anélkül, hogy bármi fontosat akarnál tenni. Olyan dolgokra bukkansz lelkedben, mely felismerések segítenek, hogy elindulj a változás útján!

Halak

Engedd el az állandóan kételkedő elméd zavaros gondolatait és hallgasd lelked hangját. A tavasz olyan lelki fejlődést hoz számodra, mely egész eddigi életed magasabb szintre emeli, és olyan spirituális tapasztalásokat hoz számodra, melyek segítenek jövőd pozitív alakulásában. 

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj a Forrás Benned Élő Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Bibliai üzenet - Hagyd, hogy Isten megmutathassa a jóindulatát irántad!

Hívd be a varázslatot az életedbe!

Eckhart Tolle – A minden értelmet meghaladó béke

Mi az, amit először észreveszel a képen? – Ezt árulja el rólad!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk