Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

Október különleges energetikai sorsfordító napjai - Véget ér a régi, születik az Új!

Október hónapban még nem lélegezhetünk fel, hiszen mielőtt célba érnénk vár még ránk néhány kihívás, szembesülnünk kell azzal, ami még visszatart attól, hogy lezárjunk egy karmikus ciklust, és sorsunk végre pozitív irányba mozduljon el. Életeken át dolgoztunk e felszabadító pillanatért és energiákért, melyekhez most végre megérkezhetünk és új életet kezdhetünk.

Várnak még ránk határozott döntések, hiszen ki kell jelölnünk az új irányt, és várnak ránk elengedések, hiszen már semmi sem működhet a régi hibás minták alapján.

A kihívások mellett mégis varázslatos energiák lengik be a hónapot, nagyszerű lehetőségeket biztosítva arra, hogy kapcsolódjunk hatalmas égi segítőinkkel, akik egyengetik, vigyázzák sorsunk útját.

 Következzenek október hónap különleges energetikai napjai:

 

Október 1. – Kos Telihold

Erőteljes transzformáló energiákkal érkezik, hogy szembenézve saját félelmeinkkel emelkedjünk a Fény és Lélek igazságába.

Október 2. – Őrangyalok napja

Őrangyalaid, lelked szeretetteljes vezetői, akik feltétel nélkül szeretnek, vigyáznak rá. Minden pillanatban elérhetőek a számodra, de ma érdemes kiemeltem kapcsolódni velük, és hálával megköszönni létük fehér gyertyát gyújtva.

Október 4. – Plútó irányváltása

A Plútó elindulásával, tudatalattinkból hozhat felszínre mélyen eltemetett dolgokat. Tekintsünk rá lehetőségként a gyógyulásra, elengedésre, tisztulásra.Most ne kapaszkodj minden áron a régibe! Ne félj a változástól! Engedd el a félelmeidet és cselekedj! A régi helyére most új kerülhet! Az átalakítandó területeidnél most gondok jelentkezhetnek, így mutatja meg az Univerzum hol van szükség a változásra. Hidd el, hogy minden pozitív irányt vesz!

Október 10. – Energiakapu nyílik

Lehetőség a fejlődésre, emelkedésre, és kapcsolódásra a felsőbb világokkal.

A mai napon megnyílik a 10:10 energiakapuja, ajtót nyitva egy magasabb tudatosság felé.

Új szakaszhoz érkeztünk abban a folyamatban, ami egész évben zajlott.

A teljesség, a legmagasabb egység felé léphetünk most egy nagyot. Közelebb kerülhetsz álmaidhoz, ahhoz, hogy olyan életet élj, ahol a szeretet egységében élve, megszabadulva a hazugságoktól, a drámáktól, a játszmáktól, végre önmagad lehess.

Október 16. – Mérleg Újhold

Teremtőenergiák és lehetőség önmagunk számára, hogy újjászülessünk, az egyensúly megteremtésével találhatunk most vissza erőnkhöz!

Október 23. – Nap a Skorpióba lép

Lehetőség a fejlődésre, emelkedésre, és kapcsolódásra a felsőbb világokkal.

Október 31. – Mindenszentek előestéje és Telihold a Bikában

Vékonyabb a fátyol az égi és földi világ között, ezért erőteljes megérzéseket, tanításokat kaphatunk az égiektől. A szeretet egységében kapcsolódhatsz mindenkivel, akit valaha szerettél, de már nincsen az élők sorában.

A mai Telihold neve Kék Hold, hiszen 2. egy hónapon belül. Készüljünk fel erőteljes égi iránymutatásra, mely a meglepetés erejével hat ránk, és nyitja fel szemünket a változás, elengedés szükségességére.

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj a Forrás Benned Élő Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Ne hagyd, hogy mások véleménye irányítsa az életed!

Hindu tanmese a családról

Találkozások az életben

A nehézségek miértje

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk