Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

2020.07.23. – Nap az Oroszlánba lép – Vállald erődet, éld saját sorsodat!

A Nap ma saját jegyébe, az Oroszlánba lép, és izgalmas, lehetőségékkel teli időszakot hoz számunkra. Saját erőd ébresztésének ideje ez, melyben a lélek igazságát, fényét kell megélni.

A világ a dualitás színtere, rajtunk múlik, hová fókuszálunk, és mit engedünk be lelkünk ajtaján. Most válaszd a szeretetet, az örömöt, és éld meg játékosan, a pozitív dolgokra fókuszálva az előttünk álló meleg nyári napokat.

Erőd lelked boldogságában, örömében rejlik, csak így tudod felvértezni magad a világban zajló negatív dolgok ellen. Éld meg most lelked tüzét, kövesd a szenvedélyed: foglalkozz olyan dolgokkal, melyekben izgalom van, melyekben lelked ragyoghat, kiteljesedhet, hogy saját erejéhez érjen el.

A tűz fénye múltunkat is megvilágítja, egyszerre kínálva az őszinte szembesülés és gyógyulás lehetőségét a számunkra. Itt az idő, hogy lezárva a régi, lehúzó mintákat, minőségeket, rálépjünk a szeretet útjára.

Most minden, mihez szíved visz, mit szeretettel táplálsz, az csodákat hoz neked és betölti a hozzá fűzött reményeket.

Tárd ki szíved kapuját, pihenj, töltődj, engedd szárnyalni a lelked, beszélj őszintén, létezz kedvesen az Univerzum tengerében…légy teremtője, királya, királynője sorsodnak, mint egy igazi Oroszlán. Légy bátor, merész, és sugározd ki magadból lelked fényének igazságát. Hogy ez a fény alkossa meg és építse a körülötted lévő világot, megírva a legszebb történetet, amit az égiek Neked szántak!

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A TANÍTVÁNY MANTRÁJA

Krisztus utolsó kívánsága Hozzád!

Kik a Fényküldöttek – lehet, hogy Te is az vagy?

Ha hiszed, tudod, és érzed, hogy a Tiéd – Az Univerzum megadja Neked!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk