Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

2020.07.24. – Az év utolsó előtti Tízmilliószoros napja – Így készülj fel rá!

Különleges energetikai támogatás kíséri az év utolsó előtti Tízmilliószoros napját, hiszen hatnak még az Újhold teremtő energiái is a héten.

Minden nap, minden pillanatában teremtünk. Vannak azonban olyan kiemelt jelentőségű energetikai napok, melyek megsokszorozzák teremtőerőnket, melyeket a legmagasabb jó szolgálatába állítva Fényt hozhatunk a világba.

Gondolataink, szavaink, érzéseink a Teremtő által nekünk ajándékozott csodálatos eszközök és lehetőségek arra, hogy bekapcsolódjunk a teremtés folyamatába, mellyel fizikai valóságunkat alakíthatjuk.

Ilyen kiemelt jelentőségű nap lesz a pénteki is, melyre már érdemes holnap (csütörtök) fizikai és lelki szinten is felkészülni.

1.Energetikai tested (aura, csakra) tisztítása (elég, ha egyet választasz, és azt alkalmazod):

-Állj ki reggel a Napra és engedd, hogy a felkelő Nap fénye alulról fölfelé megtisztítsa a csakráidat. Este tedd meg ugyanezt a lemenő nap fényében.

-Menj ki a természetbe, és ülj le vagy feküdj le egy fa alá, mellé. Kérd meg gondolatban a Tündéreket, a természet angyalait, hogy tisztítsanak meg minden negatív energetikai szennyeződéstől, blokktól. Maradj így 10-15 percig, vagy amíg jólesik és élvezd a tisztulást.

-Zuhanyozz le reggel és este citromfüves szappannal vagy levendula szappannal. Ezek a gyógynövények szépen tisztítják a csakráidat és aurádat is.

-Este lefekvés előtt kérd meg Mihály Arkangyalt, hogy míg alszol, tisztítson meg minden negatív, visszahúzó energetikai blokktól.

2.Fizikai tér tisztítása:

-Takaríts ki és rakj rendet, szellőztesd át otthonodat. Illatosíts füstölővel.

-Gyújts fehér gyertyákat otthonodban és zsályával füstölve járd körbe a szobákat.

3.Gondolataid megtisztítása, célok kijelölése

-Írd össze, mi az, ami még előtted áll, mik azok a feladatok, amiket el kell végezned és melyek azok, amelyekkel már nem kell foglalkoznod, mert elvégezted.

- Milyen tervek és célok szerepelnek vágyaid listáján?

-Hogyan képzeled el magad fél év múlva- írd le részletesen és tényleg csak a képzeleted szabjon határt.

4.Engedd el a negatív érzéseket:

 - Gondold végig, milyen kellemetlen érzések kavarognak benned, kire haragszol, kinek kell megbocsátanod?

- Írd le ezeket a negatív érzéseket egy lapra és semmisítsd meg egy általad választott módszer szerint: elégeted, víz alá rakod: lehúzod a wc-n, széttéped és „szélnek ereszted”.

- Érzelmeid megtisztításának további hatékony módszere: helyezz az ágyad mellé este egy szép zöld növényt, ami érzelmi detoxikálást végez rajtad, amíg te alszol.

Felfrissülve és megtisztulva sokkal, de sokkal könnyebb a gondolatainkat és érzéseinket pozitívan tartani és csak a vágyainkra koncentrálni. Hidd el: az Univerzum értékeli az erőfeszítéseidet és csodákkal jutalmaz, ha látja, hogy képes vagy tenni a dolgokért.

Végezd el ezt a pár lépést, hogy pénteken megtisztulva teremthess hozzád méltó életet és körülményeket.

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Kakaóval gyűjt adományokat egy kórháznak egy nyolc éves fiú

Hat gondolat - Melyik szólít meg Téged?

Aktuális energiák - Mag napok

Az arany középút – Buddha tanítása

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk