Napi pozitív

A szerelem a világ leghatalmasabb ereje, amely a leginkább emberi.
Mahatma Gandhi

Július 20 – Rák Újhold – Kozmikus energiahullám áradása

Finom, nőies, intuitív energiákkal érkezik a júliusi Újhold, mely arra szólít fel minket, hogy teljes bizalommal lovagoljuk meg az Univerzum hullámait, és elengedve az irányítást engedjük, hogy a legcsodálatosabb helyekre vigyen el minket.

Néha pont mi vagyunk azok, akik útjában állunk annak, hogy megtörténjen az a pozitív változás, amire már oly régen várunk.

Elvárásaink, irányítási vágyunk, céltudatos pontosan megírt terveink azok, melyek az erőteljes elvárások és a pontosan irányított forgatókönyv miatt lekorlátozza lehetőségeinket és fókuszunkat a végtelen helyett az elvárásokra és korlátainkra irányítja.

Itt az idő, hogy kapcsolódjunk Lelkünk Fényének Esszenciájával – a Bennünk élő isteni Forrással, és átengedve az irányítást ennek a hatalmas, csodálatos és bölcs erőnek, megengedjük, hogy életünk forgatókönyvének következő fejezetét Isten aranytolla írja bele életünk nagy könyvébe.

Itt az idő, hogy megtanuljunk bízni, ebben a hatalmas, az Univerzum egészét mozgató és éltető erőben.

Itt az idő, hogy valódi gyökereinkhez kapcsolódjunk, és felvegyük újra a természet, az Anya Föld ritmusát.  Éppen ezért tölts minél több időt a természetben, és ÉLJ valóban: élvezd a kapcsolódást a természet elemeivel, miközben újra rátalálsz a Föld megtartó, támogató erejére, ráérzel az Univerzum valódi ritmusára, melyben újra felfedezed Lelked Szent Ősi Dalllamát!

Ez az Újhold arról szól, hogy emeld fel tekinteted az Égre, és szívből mond ki:

„Legyen meg a Felsőbb akarat!”

Hatalmas változások várnak rád, ha rátalálsz a benned élő Fényre, és van bátorságod megengedni, hogy az élet most alakítsa saját magát…

Merülj el az Univerzum hullámaiban, és engedd, hogy elringasson, vigyen, sodorjon…a lehető legjobb helyre!

Az Arkangyalok segítenek, hogy kapcsolódj a Benned élő Fénnyel, a Forrás erejével és átengedd az irányítást a Teremtőnek a sorsod felett:

Jóportál Angyalkártya: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Mindenki elsírta magát, amikor meglátta, mit tesz ez a kisfiú

Holdszünetek- 2015. november

Örök szerelem: 700 éve fogják egymás kezét a sírban

Az 5 leggyakoribb ok, ami miatt nem tudunk elengedni

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk