Napi pozitív

Amikor a boldogság egyik ajtaja bezárul, egy másik kinyílik. De gyakran oly sokáig tekintünk vissza a zárt ajtóra, hogy nem vesszük észre, amelyik megnyílt előttünk.
Helen Keller

2020.március 11. - Pozitív fordulatot hoz a Merkúr, az Univerzum nagy hírvivője!

Végre a Merkúr újra irányban van, és előre indul az Univerzum nagy hírvivője. A következő időszakban számíts arra, hogy az eddigi akadályok ledőlnek, a beragadt helyzetek előremozdulnak. Lelkiségünkben is új dimenziók nyílnak: egyre tisztábban érezzük merre lenne jó indulni, merre vezet minket a lelkünk.

Magasabb dimenziókkal kapcsolódhatunk, a kommunikáció az angyalokkal, égi segítőkkel most tisztábbá válhat, mint valaha.

Érdemes most újragondolni, újrafogalmazni, átbeszélni a vitás, kétségekre okot adó, tisztázatlan ügyeket. Gyorsan pont kerülhet az ügyek végére.

Olyan energiák érkeznek, amik az életet, a fejlődést, gyarapodást aktiválják életünkben. Éljünk a most kínálkozó csodás lehetőségekkel. Vegyük fel az Univerzum ritmusát. Csak azok, akik nagyon görcsösen ragaszkodnak egy helyzethez, berögzült mintához, fognak még most is megakadni.


Békés, nyugodt időszak következik, melyben, ha problémák merülnek is fel, azonnal meg is jelenik az égi segítség!

Engedd el a félelmeket, engedd el a kétségeket és ugorj fejest az élet óceánjába! A hullámok most érted dolgoznak, megtartanak, és csodás helyekre repítenek el!

Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


 

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A szeretet belső hangja

Megtanultam…

Őrangyalod üzenete – Utadat mindig az angyalok fénye vigyázza!

Lépj be a boldogság kapuján!

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk