Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

2020 - Az új évtized megérkezett: Új világrend épül!

Az új évtized megérkezett, és amikor leszülettünk erre a Földre, mindannyian úgy döntöttünk, hogy most itt leszünk és részt veszünk azokban a változásokban, melyek most kezdődnek el, és ebben az évtizedben fognak kibontakozni. Mindannyian részt vállaltunk abban, hogy egy magasabb vibrációra emeljük bolygónk rezgését, és ezzel megteremtsünk egy szebb, fényesebb világot.

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy ez a világ már létezik?és neked, nekem, nekünk egyetlen dolgunk van csupán: az emlékezés. Az emlékezés, hogy szíved kapuján át választhatsz egy világot, ahol az egység, szeretet, fény rezgései teremtenek és alakítják életünk, sorsunk valóságát.

 

 

 

Most még nagyobb a felelősség mindenkin, hogy valóban a szeretet választását élje a hétköznapok során, ami az együttérzés, alázatosság, kedvesség, egymásra figyelés, segítés és szolgálat formájában jelenik meg és jut el lélektől lélekig.


Az Univerzális törvények szerint amikor új világ épül, akkor le kell bontani a régit. Ez a folyamat már tart egy ideje, ezt ti is tapasztalhatjátok, láthatjátok. És az is igaz, hogy a régi összeomlása előtt a legerősebb a káosz, a sötétség és a kilátástalanság. Éppen ezért most nagyon fontos, hogy mindannyian megérkezzünk önmagunk belső békéjéhez és figyelve másokra, a körülöttünk élőket is támogassuk belső békéjük megtartásában.

2020-ban mindent az energia igazsága alakít…Hiszen minden rezgés, minden energia. És ez az, ami minden lélekhez elér, függetlenül azoktól az illúzióktól, amiket mások akarnak láttatni velünk. Ezért idén is nagyon fontos, hogy ne kérdőjelezd meg az érzéseidet, és bízz meg azokban.

Most minden univerzális segítséget megkapsz, hogy megvalósítsd álmaidat. 2020 valóban lehet az álmok valóra válásának éve, de csak akkor, hogy a fizikai világban képes vagy tenni, cselekedni, és nem külső segítségre vállsz. Álmaidat energetikailag váltják valóra az angyalok és égi segítők, de ezeket az energiákat neked kell leföldelned, fizikai cselekvéssel, elismerve a fizikai világot, és nem elmenekülve belőle spirituális hangzatos eszmék és kifogások mögé bújva.

Hatalmas erő lakik benned, az Univerzum csodálatos létezője vagy, akire a Mindenség számít abban, hogy felismerve saját felelősségét, erejét, közösen, együtt írjunk egy szebb jövőt a szeretet tintájával… ahol minden egyes létzőnek fényes utat szántak!


Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

 

Erőd, fényed ébredésében, lelki békéd megteremtésében segítenek Neked az Arkangyalok: Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag

Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


 

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


7 bölcs idézet Teréz anyától, amit mindenkinek ismernie kellene

Önszeretet: Álmaid beteljesedésének kulcsa…

A Kovács – Tanmese a család erejéről

2020 - Most új korszakba lépsz

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk