Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

2020. június 20. – Nyári Napforduló – A Fény uralmának áldása bőséget hoz életedbe!

A Fény ezen a napon éri el áradásának a csúcspontját. Az éltető fény, az Univerzum aranyenergiáit közvetíti neked, és összekapcsol lényegi részeddel, önvalóddal, ami nem más, mint a tiszta fény és a szeretet.

Ezen a napon emlékezhetsz lelked lényegi részére, a teremtő, tápláló, gyógyító fényre, mellyel összekapcsolódva olyan válaszokat, iránymutatásokat kaphatsz, melyeket, ha betartasz, életedbe olyan változásokat hozhatsz, melyek a létező legmagasabb jót szolgálva alakítják sorsodat.

Ősi spirituális erőd, és teremtő energiáid ezen a napon megsokszorozódnak, és összekapcsolódnak egy magasabb, felsőbb igazsággal.

Kérlek, ma szakadj egy picit ki a modern világ adta alternatív valóságból, és ÉLJ, mártózz meg a nap fényében, és ezzel az egyszerű, de ősi rítussal tegyél azért, hogy energetikai szinten gyógyítsd magad, és összekapcsolódj a Fény ősi erejével.

A Természet Isten temploma… Találj most vissza a Természethez és kapcsolódj az energiáival, mert a dolgok természetes áramlásának életedbe történő befogadása csodákat indíthat el benned, és körülötted.

Nyári Napforduló Rituálé

1.Menj ki a természetbe, és élvezd a nap fényét a bőrödön, a szellőt, a víz hangját, a madarak énekét, a levegő frissességét.

2.Keress egy csendes helyet és behunyva a szemedet kapcsolódj a Nap fényének energiáival. Érezd, ahogyan a Fény megtisztít és feltölt téged. Gondolatban adj hálát mindazért, amit ebben az évben elértél, és vedd sorra, mi mindenre vágysz még. Álmodozz és kellemes képeket képzelve magad elé lásd magad előtt vágyaid megvalósulását.

3.Nyisd ki a szemed, tárd ki a karod az ég felé, és mondd ki hangosan, vagy magadban:

„Megnyílok a Fény áldása előtt, és befogadom életembe a gyógyulást, tisztulást, és az Univerzum ajándékait. Köszönöm Istenem, hogy életem a lehető legjobban alakul és abban minden szereplő számára a legmagasabb jót közvetíti és hozza el az Univerzum.”

4.Hívd meg gondolatban a Tündéreket – a természet angyalait, hogy segítsenek kapcsolódni a Földdel, és földeljék, egyensúlyozzák ki az energiáidat.

5.Ezután csak heveréssz egy fa alatt…élvezd a Természet közelségét, és fogadd be szívedbe a fény és szeretet csodálatos energiáit.

Ha nyitottak rá a barátaid, szeretteid, akkor piknikezzetek, kiránduljatok együtt, és te ez alatt is elvégezheted a rituálét.

A lényeg: menj ki a szabadba, a természetbe, és megnyitva szívedet kapcsolódj a szeretet fényében és egységében az Univerzum varázslatos energiáival!

Szeretettel kívánom neked, hogy ébredj rá arra az egyetlen igazságra: a szeretet az egyetlen létező valóság! A többi csak illúzió.

Fénnyel, szeretettel teli áldott napot kívánok:

Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A mai nap Tündér mantrája – Az Univerzum ereje támogat!

Nagyapáink szerelmi tanácsai legényeknek

Három éve hátán viszi iskolába a mozgássérült tanulót a barátja

A Telihold Ajándéka – Így fogadd be az áldó energiákat!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk