Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

Jeremiel Arkangyal – Segítségével bepillanthatsz jövődbe!

Jeremiel Arkangyalt, Isten 7 legfontosabb angyalai között tartják számon. A jövendölések és látomások angyala, akinek segítségével nemcsak jövőnket láthatjuk, de múltunkba is visszapillanthatunk, hogy levonjuk az ottani történések tanulságait, okuljunk a leckékből, és ennek fényében okosabban döntsünk jövőnket illetően.

 

Kérd a segítségét, ha meg szeretnéd érteni a múltban történt események összefüggéseit, ha szeretnéd elengedni a múltban történtek miatt önmagad iránt érzett haragot, önvádat.

Kérd a segítségét, hogy megértsd eddigi életutadat, és, hogy fel tudd ismerni mik azok az események, melyek mostani problémáid gyökerét adják.

Kérd a segítségét, ha aggódsz a jövőd miatt, és szeretnéd, hogy segítségével bepillantva a jövődbe, felismerve a szükséges változtatásokat elengedd félelmeidet.

Kérd a segítségét, ha tisztánlátó képességedet szeretnéd megerősíteni, feléleszteni,

Jeremiel Arkangyalt érdemes lefekvés előtt hívni, és álom formájában kérni a prófétai, jövőbe mutató üzeneteket. Ilyenkor külön kérd meg arra is, hogy az álom jövőbe mutató üzenete számodra egyértelmű módon érkezzen, és emlékezz az útmutatás minden részletére.

„Jeremiel Arkangyal, kérlek, adj álmomban útmutatást jövőmet illetően. Segíts, hogy feléledjen bennem a tisztánlátás képessége, és megkapjam a számomra szükséges útmutatásokat, melyek segítségével olyan úton haladhatok, mely a legtöbb fényt és szeretetet hozza el életembe. Köszönöm, hogy segítesz, hogy tisztán emlékezzem és megértsem az üzenetedet.”

Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

 

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Áldás vagy átok? - Az öreg favágó története

Wass Albert: Otthon

A csütörtöki nap Angyal üzenete – Fényes jövő vár rád!

Aranyosi Ervin: Advent – harmadik gyertya

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk