Napi pozitív

A szerelem a világ leghatalmasabb ereje, amely a leginkább emberi.
Mahatma Gandhi

7 tipp, hogy feltárd lelked erejét

Vannak olyan pillanatok, amikor úgy érezzük, mintha valaki megpróbálna nekünk elmondani valamit. Olyan, mintha érintkezésbe kerülnénk egy magasabb erővel, hogy megtudjunk egy számunkra fontos üzenetet.

Biztosan te is éreztél már ilyet. Sokszor figyelmen kívül hagyjuk intuíciónkat, azonban ez a belső erő, talán a legpontosabb iránytűje lehet az életünknek:


Itt van 7 mód, hogy feltárd lelked erejét:

1. Csatlakozz a lelkedhez

Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben fogadd el magad. Legyél az, aki valójában vagy! Ha nagyon őszinte vagy magaddal, csak akkor leszel képes csatlakozni a belső énedhez.

2. Legyél a jelen pillanatban!


Csak a MOST-ban tud testünk és elménk rezgéseket fogadni. Csak a jelen pillanatban!

3. Használd az érzékeidet!

Láss, hallj, ízlelj, szagolj és érezz! Ha ezeket az érzékelési formákat egyszerre használod, akkor sokkal több információt kapsz, mint aminek a tudatában vagy. Próbáld meg az összes ingert egyszerre érezni, és halld meg azt a nagyobb üzenetet, amit ez az 5 érzék együtt közvetít. Segíti az erőteljesebb intuíció kialakulását.

4. Érezd a rezgéseket!


Próbáld érezni a rezgéseket! Amikor a jelen pillanatban vagy teljesen és érzékeidet is használod, hagyd, hogy az intuitív rezgések feltöltsenek!

5. Bízz a megérzéseidben!

Mikor befogadod az intuitív rezgéseket, akkor jön egy „megérzés”, egy üzenet. Mielőtt megpróbálnád megérteni az üzenetet, bízz a megérzésedben!

6. Legyen lelked az iránytűd!


A lelked végigvezet téged a helyes úton és hagyja, hogy megtaláld a válaszokat. Lelked majd segít lefordítani az üzeneteket!

7. Legyél tudatában mindennek!

Legyél tisztában belső világoddal, legyél a jelen pillanatban, használd az érzékeidet, legyél tisztában a rezgésekkel, legyél tudatában lelked energiájával! Hidd el így tudni fogod, hogy az intuíciód mire próbál rávezetni!

Szerző: Jóportál


Címkép: pixabay.com

 

 


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A bűntudat elengedése

A mai nap dátumának spirituális üzenete – 03.13.

7 dolog, ami valóban gyönyörűvé tesz egy nőt, úgy ahogy a smink sohasem!

9 dolog, amit édesanyád soha nem mondott el neked!

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk