Napi pozitív

Vonzd be a sikert és szerencsét - Segítenek a tárgyak!

Szinte mindenki sikeres és szerencsés szeretni lenni, bár vannak, akik ezt titkolják. A legtöbb ember mégis pesszimista, és balszerencsésnek mondja magát. Számukra az első feladat máris adott: változtasd meg a hozzáállásodat!

 

A szerencse egy váratlanul érkező boldogságot, örömöt jelent. Szerencsénk nem csak a pénzügyekben lehet, hanem családi, párkapcsolati vonatkozásban is. Például szerencsésnek érzed-e magad azért, hogy vannak szerető szüleid, vagy éppen egy kicsi lelket nevelgetsz napról napra?


 

A szerencsét bevonzani nagyon nehéz, de vannak rá apró praktikák, amivel meg lehet gyorsítani a folyamatot. Most a tárgyak „erejét” hívjuk segítségül.

 

Elefántok: Ha elefánt szobrokat (fából) helyezel el az otthonodban, érdemes pár dologra ügyelned! A legnagyobb hatásukat akkor fejtik ki, ha nem egyedül, magányosan vannak a szekrényeid polcán, hanem összesen 7-en dolgoznak azon, hogy jobb legyen az életed. A lefelé néző ormányúak a negatív energiákat erősítik: levertség, befelé fordulás, küzdelem. Ha viszont felfelé mutat az ormányuk, akkor a fölvirágzást, a boldogságot, a vidámságot, az örömöt hívják be az életedbe.


 

Szerencsebambusz: A szobának is gyönyörű dísze lehet a szerencsebambusz, de pozitív ereje miatt még többen kedvelik ezt a növényt. Felvirágoztatja a helyiséget, s minél inkább él a növény, annál inkább pozitívabb energiák hatják át a teret. Ha valaki úgy dönt, hogy szerencsebambuszt vásárol, vagy épp meglepik vele, ügyeljen a gondozására, törődjön vele és helyezze úgy el az otthonában, hogy a kellő fénymennyiséget mindig megkapja!

 

A fenti két tárgy hozzásegíthet a jobb élethez, de fontos, hogy a tetteket ez esetben is neked kell megtenned!


Sem a szobrok, sem a bambusz nem fog munkahelyeden jobban teljesíteni, sem beszélni helyetted, de hozzá segíthet ahhoz, hogy energikusabb és ezáltal motiváltabb legyél!

 

Papp Máté

Címkép: pixabay.com


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Ha az ember rendben van, akkor rendben lesz a világa is! - Tanmese

10 tipp arra, hogyan neveld spirituálisan a gyermekedet

Mai üzenet az Univerzumtól ~ 2019.december 05. ~ csütörtök

Minden találkozásban egy üzenet rejlik…

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk