Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

Mindenkinek van egy útitársa!

Kísérőt könnyű találni. Aki elmegy veled néhány méterig, majd lefordul a sarkon. Ideig óráig beszélgettek, majd elköszöntök, s ki- ki megy a dolgára. De útitársat nehéz.

Aki akkor is veled tart, ha esik, ha tűz a nap. Ha a jég veri, még akkor is. Csak csendesen lépdel melletted, és nem számít neki, hogy mi jön, ő nem fog letérni, csak mert lát egy menedéket, de még akkor sem, ha kövek potyognának az égből. Nem áll meg, mert te sem állsz meg. Képes lenne bármeddig menni, mert felismerte, hogy a Te utad, az Ő útja is. Rájött, hogy nélküled már sehova sem menne, egyik út sem lenne olyan kecsegtető, ha Te nem arra mennél.

Persze várod, hogy majd elfárad, és letér az útról, vagy megáll, mert rájön, túl fárasztó veled tartani. De ez nem fog megtörténni, hiszen Ő már eltökélte, hogy bármilyen hosszú is lesz, akárhány buktató, vagy hegy áll még előttetek, veled fog tartani, sőt, fogja közben a kezed, és nem engedni, hogy eless.

Hiszem, hogy mindenkinek van egy útitársa. Csak nem szabad megállni. Majd beér. Vagy ott áll a következő mérföldkőnél, várva, hogy Te érd be. A lelked tudja, merre kell menned. Azt kövesd.  Szerző: Agárdi Zsóka

Forrás: https://www.facebook.com/agardizsoka/

Ajánlott bejegyzések


Égben köttetett - melyik csillagjegy passzol a tiédhez?

Etka anyó öröksége - Tanulj belőle!

Ima egy családtagért

Amikor úgy érzed, már nem bírod tovább, és feladnád, akkor ne állj meg…már közel a cél!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk