Napi pozitív

A szerelem a világ leghatalmasabb ereje, amely a leginkább emberi.
Mahatma Gandhi

Lélektől lélekig

Amikor a Lélekkel való munkáról beszélek, akkor egy kép jelenik meg előttem: a perifériáról kiindulva több pontból, csillag alakban közelítek a középpont, a mag felé.

Minél inkább megközelítem ezt a középpontot, mert elérni sosem fogom, annál inkább rákényszerülök, hogy szimbólumokban gondolkozzak, fogalmazzak. A Lélek középpontjáról nem lehet egyszerűen beszélni: ott csak LÉTEZNI lehet, és aki beszél róla, aki nevén nevezi, az nem ismeri!

A Lélek nem írható le és közelíthető meg mindennapi szokványos szavainkkal, mondatainkkal, betűkkel és számokkal. A Lélek kifejezhető színekkel, formákkal, hangokkal, szimbólumokkal és miközben látjuk, halljuk ezeket valami bennünk mélyen ezzel rezonálni kezd. Na, valahol itt kezdődik a Lélek nyelve. A mély érzések színtere. A fel nem fogható, a meg nem fogható, a klasszikus értelemben ki nem fejezhető. Ez a Lélek. Valami más, valami új, valami nem ismert. Olyan, ami nincs, mégis van!

Olyan, mintha nem lenne, de mégis meghatároz mindent! Mindent, az egész Létünket és életünket. A gondolkodásunkat és nem utolsó soron a viselkedésünket. Mindent áthat, mindenhol ott van. Mégis sokak számára teljesen ismeretlen. Egy különleges energia, mely körbe ölel mindent. Ott van minden létezőben, és amikor találkozunk, felismerjük egymásban.

Ez az, amiben egyformák vagyunk: mindenkiben ott van. Ez az a pillanat, amikor meglátjuk a másikban a Lelkét, az a varázslatos pillanat, amikor nem csak nézzük, hanem LÁTJUK is egymást. Ez az a pillanat, amiért érdemes találkozni, felismerni, megismerni, amiért egyáltalán érdemes élni.

 

Találkozzunk és ismerjük fel egymást!

Szerző: Talentumok.com / Váradi Andrea, Dömötör Aletta

Forrás: http://talentumok-lelekebredes.com/hol-van-a-lelek/lelektol-lelekig/

Ajánlott bejegyzések


20 felrázó mondat Csernus Imrétől minden nőnek!

Mai üzenet az Univerzumtól: 2020.március 10. ~ kedd

Gyógyító mantrák a Világból! –Add tovább!

Amíg az elmével azonosulsz, addig a fájdalom elkerülhetetlen

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk