Napi pozitív

Így történnek a csodák. Elszakítják a fátylakat és mindent megváltoztatnak, de nem engedik, hogy meglássuk, mi van a fátylak mögött.
Paulo Coelho

A lelkedig hatoló gondolatok - Fenyő Iván búcsúja barátjától

Fenyő Iván  búcsúja elhunyt barátjától futótűzként terjed a Facebookon. Talán azért mert jóval több, mint egy búcsú...értékes gondolatokat fogalmaz meg a jelen kor társadalma számára:

 

„Meghalt egy barátom. Most hívtak fel. Sírok.. Nem azért mert sajnálom. És nem is azért mert nem látom többet és szomorú vagyok. Nem tudom miért. Mert újra és újra belém hasít az elmúlás. Mint egy csengő. Egy tanítás. Egy hang. Felébredtem megint az álomból. A valóságra. Mert rajövök újra hogy elmegyünk. Hogy egyszer eljön a változás. Hogy egyszer minden forma elmegy es megváltozik. Es hogy addig még hogyan használjuk a dolgokat, hogyan bánunk egymással es hogy hogyan bánhatnánk.. Szeretnünk kéne egymást addig is. Összejárni. Nevetni. Örülni. Köszönni. Alkotni. Szeretni. Főzni, enni, szeretni. Szeretkezni. Átölelni. Nevetni. Sírni a nevetéstől. Megpihenni. Simogatni. Mosolyogni csendben.. Hallgatni nagyokat.. Ehelyett teljesen más teszünk. Aggódunk, félünk, manipulálunk, kepesztünk, szorongunk, félünk, nyomulunk, kompenzálunk, akarunk, sértődünk, haragszunk, stb.. Mennyi elpocsékolt perc es óra.. Mennyi elpocsékolt és kárba veszett nap és év.. És egyszer elmegyünk.. Haraggal, el nem intézett dolgokkal.. 
Itt vagyunk most. Most még tudnánk szeretni. Most még tudnánk nevetni ma. Hálásnak lenni, hogy élünk.. Ennek a barátomnak x5 ös bmw-je volt es harag a szívében. És most elvitte az általa termelt rák.. Van egy másik barátom akinek szívműtétje volt es milliárdjai.. De akárhányszor hívom, nem hív vissza, es ő sosem keres. Elfoglalt. Meg több pénzt akar keresni, meg ünnepel meg másokkal van, családjával. Az ok. De nem szabad elfeledkeznünk a többi barátról sem, a társakról, azokról akik itt vannak meg.. Szeretet. Szív. Megbocsájtás. Hála. Hála mindenért. Hála hogy vagyunk. Hogy még élünk..hála hogy egészségesek vagyunk. Vagy ha nem vagyunk azok akkor hála legalább hogy élünk..hála!!
Megbecsülés.
Olyan jó itt. Olyan széppé tehetjük. De együtt..nem külön. De külön kell rájöjjünk es felébrednünk ahhoz hogy együtt tegyünk. Es h együtt öleljünk.. Isten áldjon Barátom.. Szeretlek. Örülök hogy itt voltál, köszönöm! Remélem ízlett a kínai.. Ölellek, áldást utadra, találkozunk majd.. Békélj addig is..szeretlek, Iván"

Forrás: https://www.facebook.com/thefenyoivan?fref=ts

Ajánlott bejegyzések


Lépj be a boldogság kapuján!

Minden jó úgy, ahogy van – tanmese

Bibliai üzenet: Eljött a helyreállítás ideje!

A bizalom egy nagyon törékeny dolog...Így nyerd vissza hited és bízz újra!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk