Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

Ideje rálépned egy gyönyörű új útra - Szeress bele az életedbe!

Rafaela Arkangyal - a legszebb energiájú gyógyító Angyal, aki a szívedet megnyitja a feltétel nélküli szeretet és elfogadás csodás energiájára tápláló üzenettel érkezik júniusra: Ideje rálépned egy gyönyörű új útra - Szeress bele az életedbe!

Beleszeretni az életedbe egyet jelent azzal, hogy elengeded az ítélkezést az életed felett. Abbahagyod a belső párbeszédet, lecsendesítve elmédet, arról, hogy milyennek kellene lennie az életednek, a kapcsolataidnak, a képességeidnek, az anyagi helyzetednek, a munkádnak, a lakhelyednek és a testednek.

Beleszeretni az életedbe egyet jelent azzal, hogy hű szövetségesévé válsz magadnak, és nem külső személyektől várod az elismerést, a jóváhagyást, a visszaigazolást. Elengeded a függést mások elismerésétől, elfogadásától, jóváhagyásától, véleményétől - és megérkezel ahhoz a tápláló szeretethez, mely csak belőled fakadhat.


Beleszeretni az életedbe egyet jelent azzal, hogy már nem félsz attól, hogy önmagadat add, hogy mersz kedves lenni, mersz szeretni, mersz nyitott szívvel élni - mert vállalod az ezzel járó sérülés kockázatát. S akkor sem ítéled magad, ha mélyen vagy.

Beleszeretni az életedbe azt is jelenti, hogy őszinte vagy, látod az életed, a hibákat, a tested, önmagad - de már nem ítéled. Mert a sok-sok hiányosság mellett egyvalamiben biztos vagy, hiába tudod, mi az, ami nincs - tudod, hogy van az életedbe annyi megértés, kedvesség és szeretet, mellyel képes vagy felemelni, elfogadni, megérteni és igazán szeretni AZT, AKI VAGY!

Beleszeretni az életedbe elfogadása annak a TELJESSÉGNEK, amit az emberi lét tapasztalási útja kínál fel neked. Elfogadása annak, hogy Önmagad mutatod, vállalod, választod és éled. S ebben benne van, hogy nemet mondasz mindarra, ami nem Te vagy, ami nem emel, ami mérgez, ami fájdalmat okoz, amiben már nincs öröm vagy szeretet. S ezekért a nemekért, a határokért már nem ítéled, nem bántod önmagad. És tudod: nem a te felelősséged mások hogyan éreznek ezekkel a határokkal szemben, vagy azért mert szereted és választod magadat.

Beleszeretni az életbe egy szent eskü, hogy követed, keresed a valódi örömet, a békét, a szeretetet, az érintést, az ölelést, a nevetést, a kapcsolódást.


És végül beleszeretni az életbe jelnti azt is, hogy mivel magadat nem ítéled - így nem ítélsz senki mást. Elfogadod a mindenkiben zenélő élet szakrális ritmusát. Az ÁRAMLÁST.

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az új Angyalkártyáim az Istennő erejével, Rafaela Arkangyal vezetésével készültek - melyben ott a rejtett tudás, mely azok számára bontja ki magát, akik szívükben őrzik az Istennő templomát -  LÉPJ BE AZ ÖNSZERETET KAPUJÁN: https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Így üzen a Lelked – Használd belső iránytűdet!

Louise L.Hay- A szíveddel és a lelkeddel fejezd ki önmagad, ez a kulcs!

A pénteki nap Angyal üzenete - Nyáron mindent megkapsz, amit kérsz

A valódi boldogság - Buddha szerint

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk