Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

A hét energiája- Most tesztel az Univerzum!

Ébreségre és tudatosságra hívnak a következő napok. Ismétlődő helyzetekkel találkozhatunk, s vizsgázunk: hogyan reagálunk. A hangsúly a felelősségvállaláson van, a kommunikáción, az őszinteségen, az igazságunk és értékeink képviselésén. A kapcsolataink is vizsgáznak - nemcsak a másokkal, hanem legfőképp az önmagunkkal való kapcsolatunk. Milyen szinten állunk önmagunk ismeretével, mennyire számíthatunk önmagunkra, ha céljainkról vagy határainkról van szó? 

A kulcsszó az EGYENSÚLY - s minden mi ebből kibillent most megtisztulhat, vagy a helyére kerülhet. De ehhez kellünk mi, az őszinte szembenézés azzal, ami van az életünkbe, és az erő, a bátorság a változáshoz, hogy új irányba mozduljunk el. Olyan irányba, ahol nem a függőségeink, a megfelelési kényszereink - hanem a tiszta őszinte szeretet, a szív - a lélek hangja vezet minket.

Most mi döntünk: végre új kört kezdünk, vagy menetelünk tovább egy olyan úton, ami visszafelé vezet minket, elzárva előlünk a fejlődés útját. A héten minden segítséget megkapunk, helyzetek, égi sugallatok, érzések formájában. Rajtunk múlik meghalljuk-e változáshoz szükséges lehetőségeket.

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál


Az új Angyalkártyáim az Istennő erejével, Rafaela Arkangyal vezetésével készültek - melyben ott a rejtett tudás, mely azok számára bontja ki magát, akik szívükben őrzik az Istennő templomát:  https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Számmisztika - Nézd meg, hogy mit tartogat számodra az augusztus!

A Tavasz Istennőjének Áldása -életedbe megújulást, termékenységet, bőséget hoz!

Zárul egy ajtó, de nyílik egy másik, hogy elvezessen téged egy jobb világig...

A gazdagság lelki tényezői

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk