Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

A mai nap energiája - Fordulj szeretettel a világ felé!

Szeretettel meztelenedni le önmagunk előtt, hogy elfogadjuk, magunkhoz öleljük a mögöttünk lévő út tanításait. Hogy elfogadva valódi érzéseinket értsük meg: bármilyen út is van mögöttünk, az ítélkezéssel, bűntudattal soha nem fogjuk megérteni annak a tanításait. De szeretettel fordulva önmagunk felé, felismerve a mozgatórugókat - melyek sokszor nem is a mieink, nem is vagyunk tudatosak a bennünket uraló energiák táncára -megértést kaphatunk, s így felszabadulást nyerhetünk. Szembenézve a minket háttérből mozgató erőkkel, öröklött energiákkal - tudatossá válva rájuk, megérthetjük: VÁLASZTHATUNK.

Mert választásra hív a mai nap: önmagunk választására. Legmélyebb érzéseinkre, rég elfeledett értékeinkre – melyekről lemondtunk a világ sodrásában.


Mert nem kell, hogy elfogadjuk a világ ridegségét, nem kell, hogy elfogadjuk a becsukott szíveket, az anyagba menekült, s csapdájába zárt embereket.

Hisz a szívünk meleg szeretetről, örömről és könnyedségről álmodik. Gyermeki felszabadultságot vágyik! Most engedélyt kapunk, hogy újra kövessük, válasszuk ezt az utat.

Most van itt az idő mindent, ami nem okoz örömet elengedni. Itt az idő ezeket a mérgező helyzeteket, kapcsolatokat, szokásokat végleg letenni.

Számomra a legnagyobb öröm, amikor önmagam lehetek. Amikor elfogadnak, látnak és éreznek. Öröm, amikor valódi otthonomban vagyok: a Természetben. Öröm, ha jót eszem, jót olvasok, öröm, ha workshopokat tartok, öröm, ha megengedem, hogy az legyek, aki vagyok. Öröm, ha adhatok, szerethetek, öröm amikor olyan emberekkel vagyok, akik nem játszmáznak…


Tudd, hogy választhatod az örömteli létet: mondj igent magadra, s mondj nemet mindarra – mi ellopja a fényed…

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az új Angyalkártyáim az Istennő erejével, Rafaela Arkangyal vezetésével készültek - melyben ott a rejtett tudás, mely azok számára bontja ki magát, akik szívükben őrzik az Istennő templomát:  https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


2017. év végi energiák – Feltárul a mély, begyógyulnak a lelki sebek, összeköt a szeretet!

4 titkos tipp a vizualizáláshoz és vágyaid eléréséhez

2020.12.21. – Téli napforduló – Fordulóponthoz érkezik életünk!

A hétfői nap Angyal üzenete - Bízz az intuíciódban!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk