Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

Június különleges energetikai sorsfordító napjai - Lépj rá a Mesterek útjára!

A június különlegesen sikeres hónap lesz, és különösen kedvez a fejlődésnek, növekedésnek, és a bőség, az anyagi biztonság megteremtéséhez. Azonban türelemre is int minket...nem akarjunk elébe menni az eseményeknek...dolgozzunk álmainkért, de várjuk ki az isteni időzítést.

Sorsciklust is zárunk és új sorskört kezdünk, éppen ezért -bár a nap fénye kintre, a természetbe az aktív életre hívogat- szükségünk lesz a belső munkához, leltározáshoz, leckék megértéséhez szükséges belső csendre, hiszen vizsgák, leckék, megoldandó feladatok is várnak ránk.

A Mesterek útjára léphetünk, ami egyet jelent a felnőtté válással (spirituálisan és a személyiség szintjén is), aminek a kulcsszavai: középút, egyensúly, egészséges énhatárok, önszeretet, felelősségvállalás, aktív cselekvés, életfeladat követése, teremtés.

Nézzük mely napok azok, és milyen Arkangyalok támogatnak minket júniusban az energetikai munkában:

Június 3. - Merkúr az Ikrek jegyébe lép


ZADKIEL ARKANGYAL - a nap angyala, aki az egyensúly teremtésért felel a szellemünk és az elménk - fizikai létünk között. Milyen teremtő álmok élnek a lelkünkben, milyen érzések, mi az amit a szívünkben vágyunk keresünk... s mennyit teszünk ezért a fizikai világban? Kiállunk magunkért, vállaljuk, akik vagyunk, amiben hiszünk? Kommunikáljuk a szívbéli igazságunk, egységben élünk, választunk, cselekszünk azokkal, amikre vágyunk? Az életünk, a munkánk, a párkapcsolatunk, az emberi kapcsolataink, a gondolataink, az érzéseink, a szavaink annak a tükrei, amit a szellemiségünkben élünk, amiről azt érezzük mi magunk vagyunk? Hajlandóak vagyunk megérteni, hogy minden, amit életre hívtunk a mi választásaink, döntéseink eredménye...és egyedül mi változtathatunk rajta?

Június 4. - Merkúr-Jupiter és Nap-Vénusz együttállás

RAZIEL ARKANGYAL - a nap angyala, mely segít abban, hogy a legfelsőbb mágikus teremtőerőt hívjuk segítségül a döntéseinkben a kapcsolataink területén. Megnyit minket egy magasabb nézőpontra, ahol a Teremtő szemével láthatunk mindent és így képesek leszünk az együttérzést, megértést gyakorolni mások felé is - az ítélkezés helyett. Magasabb szintre elemkedhetünk most és a szeretet erejét fogadhatjuk be az életünkbe, kapcsolatainkba.

Június 6. - Ikrek Újhold


HANIEL ARKANGYAL - a nap angyala, aki erőteljes teremtőerővel ajándékoz meg minket, hatalmas teremtőerő áramlik a Földre, hogy a szeretettel egységben teremtsünk, hogy megtaláljuk a hála, szeretet, elfogadás és szerelem energiáit önmagunkban, s így életre hívjuk ezt az életünkbe is. Erőteljes teremtő nap, milyen új sorsot írnál magadnak, és hogyan kezdenél hozzá ahhoz, hogy mindez valósággá váljon?

Június 9. - Mars a Bikában

MIHÁLY ARKANGYAL - a nap arkangyala, aki a hit és a bizalom erejével ajándékoz meg minket és támogat abban, hogy megfontolt, megalapozott cselekvésekkel kezdjünk el dolgozni azért a jövő képért, amire vágyunk. Érdemes kis lépésekkel kezdeni, amit a jól-létünkért hajlandóak vagyunk megtenni és a biztos alapok vezetnek majd el a végső célig, a nagy lépésekig, változásokig.

Június 17. - Vénusz a Rákba lép


RAFAELA ARKANGYAL  - a nap arkangyala, aki a könnyedség, elfogadás, öngondoskodás felé vezet minket - egy olyan önismereti örvényen, ahol lágy és finom energiák segítenek minket, hogy békét kössünk és valódi otthonra találjunk abban a testben, abban az életben, amit magunknak választottunk. Kapcsolódás lélekhangunkkal.

Június 20. – Nyári Napforduló

ARIEL ARKANGYAL -  a nap arkangyala a Természet anyai gyógyító és teremtő erejével kapcsol össze minket. Különleges varázsnap, bőségteremtő energiákkal, lelkünk és az égiek tiszta hangjával fűszerezve. Bőségteremtő rituálé végzésével most bearanyozhatod életed. Dimenziókapu a Tündérek és Emberek világa között - csodanap! 

Június 22. – Telihold a Bakban


Több Arkangyal is uralja a napot: HANIEL, NATHANIEL, RAQUEL, RAZIEL ÉS MIHÁLY ARKANGYALOK - talán a hónap legerőteljesebb energetikai napja, visszavenni az uralkodást életünk felett, a belső erő és hatalom kapuja, a hatalomé, ami az isteni szolgálatában áll, ami szeret, áramlik, ha kell elenged, hogy újat teremtsen. Az ébredés napja, amikor felismerhetjük mivel szabotáltuk önmagunkat, mivel választódtunk el önmagunk szeretetétől és a bennünk élő Teremtőtől. Karmikus ciklusok lezárása.

Június 29. – Szaturnus retrográd

JEREMIEL ARKANGYAL - a nap arkangyala, aki megoldandó leckéket hozhat elénk, hogy megmutassa mivel van még dolgunk, vagy épp azt, hol tartunk, hogyan vizsgáztunk. Képvesled önmagad és válaszd a szeretetet és figyeld az ismétlődő témákat, leckéket. Aki most egy feladat, lecke végére ér, azt hatalmas ajándékok várják! Az Égiek melletted vannak, és minden rendben van! Bárhol tarts is az utadon - ne ítéld azt, ahol éppen jársz...hisz benned csak a Teremtő tapasztalja Önmagát!

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál


Az új Angyalkártyáim az Istennő erejével, Rafaela Arkangyal vezetésével készültek - melyben ott a rejtett tudás, mely azok számára bontja ki magát, akik szívükben őrzik az Istennő templomát:  https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

 

 


 

 

 


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Heti Angyali Üzenet – Március 26-Április 1. – Bizakodj, mert hatalmas lehetőségek várnak rád!

LEGYÉL ERŐS, AMIKOR VÉGIG KELL NÉZNI…

Júniusi energiák – Erőd visszavétele, bőség, ragyogás, béke, szeretet!

2017. április 11.: Telihold a Mérlegben – Az elmélyülés ideje

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk