Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

Júniusi energiák – Erőd visszavétele, bőség, ragyogás, béke, szeretet!

Június, mint egy könnyű szellő lágy fuvallata érkezik meg és hozza el azokat az eredményeket, melyekért az elmúlt 5 hónapban keményen megdolgoztunk: fizikai és energetikai szinten is.

Mivel ez energiák szintjén már minden elrendeltetett és gyógyult, így - bár még látszólag várnak ránk kihívások - azok könnyedén rendeződnek el, és alakulnak a legfelsőbb igazság szerint. Mert most mindent az alakít.

Nem kell többé fulladoznod a ki nem mondott, elfojtott szavaktól, melyek lelked igazságát tükrözik. Az égiek most könnyedén adják ajkadra a felszabadító szavakat. Aki szeretettel viszonyul hozzád, az tud mit kezdeni ezekkel a szavakkal, aki viszont saját drámáját vetíti rá, az saját hazugsága mögé menekül majd - de ezzel sincs gond, mindenkinek szabad választása van. Viszont ez nem befolyásolja azt, hogy az igazság felszínre jöjjön, és az energiák megkezdjék az egyensúly létrehozását. Most mindenki azt kapja az élettől, amit valóban belepakolt. Az égieket, az energiákat nem lehet becsapni.

A megérzéseinken keresztül lelkünk erőteljes üzeneteket küld nekünk, ezeket nem lehet tovább figyelmen kívül hagyni. Önmagadnak is sok felesleges kört spórolsz meg, ha végre hallgatsz azokra az érzésekre, melyek kifinomult iránytűként mutatják neked a lehető legjobb irányt, mely felé életed kis hajóját kormányozhatod.


Én is sokszor elkövettem azt a hibát, hogy hagytam magam meggyőzni arról, mert azt állították: de hát nem jól érzed, engem a szeretet vezérel, bízz bennem, tiszta a szándékom…stb. Szeretem az embereket és hiszek a jóságukban, de mivel gyerekkorom óta tisztánérző vagyok, így az érzéseimet félre dobni hiba volt, sok felesleges kellemetlenséget megspóroltam volna vele. A világban dualitás van, mindig lesznek, akik nem tiszta vagy őszinte szándékkal közelednek hozzád, vagy ügyedhez. Nem érdemes azon rágódni ki miért milyen, vagy mit, miért tesz. A kérdés az: te miért hagyod, hogy méltatlanul bánjanak veled, és miért maradsz benne olyan helyzetekben, miért tagadod meg belső zsigeri érzéseidet?

Persze, ha ezeket a sorokat egy nárcisztikus, vagy egyéb személyiségzavarral élő ember olvassa, ő is igazolva érzi majd a tetteit - ezért nem az a fontos kinek van igaza. Az a fontos, hogy TE kövesd a belső igazságodat! Az ilyen emberekkel nem lehet harcolni, nem lehet őket meggyőzni, nincs felszabadító beszélgetés velük, mert az, őszinteség nélkül, folyamatos tagadásban, nem lehetséges. De számodra nem is ez a lényeges: a fontos, hogy TE az igazságod szerint élj! Te szeretetben, békében élj, és mindent, amit ez szolgál öleld magadhoz. A többit pedig, ítélkezés, harag nélkül, engedd el. Tapasztaltál – ilyen is van, ez is a játék része. De nem választod a valóságod részévé.

Sok embertől hallom: de nem tudok kilépni, lépni, nem tudok változtatni. Olyan nincs. Szabad, erős lélek vagy, nem rabszolga. Bárhogy dönthetsz, és erődet, utadat nem kérdőjelezheti meg senki! Legyen ez az erő most veled, és tudatosítsd magadban: ez a te életed, te alakítod, és jogod van a szeretet útján haladni, és szeretettel elengedni a mérgező embereket, helyzeteket.

Megfigyelted már, hogy akiknek nincs igazuk, és erejük, milyen hangosan kiabálják, bizonygatják azt, amit másokkal el szeretnének hitetni: és a mai világ erre épül, elhiszi, amit elé raknak. Minél többször, minél hangosabban, annál jobban hisz benne.


Na, ezért fontos, hogy jó kapcsolatban legyünk érzéseinkkel, és azok alapján kormányozzuk hajónkat, ne az alapján, amit mások el akarnak hitetni velünk.

Június hónap sok ajándékot hoz neked, de ahhoz, hogy el tudd fogadni ezeket az ajándékokat, meg kell tanulnod követni az érzéseidet, és ez alapján élni az életed, úgy, hogy a cél mindig a belső béke, és szeretet legyen.

Júniusban benne van a varázslat, a szerelem, a bőség regése. Öleld hát magadhoz őket, és hidd el végre: bízhatsz saját magadban, és megérdemled azt a bőséget, melyet Teremtőd szánt neked!

Június egy szépséges energiájú hónap. Mely békét, harmóniát, kikapcsolódást, szeretetet, szerelmet hoz nekünk.


És bármi is legyen, tudd: így van rend, ne a külső dolgokra fókuszálj, hanem a Te kis világodban teremts békét: fejlődj, haladj, légy kedves, mosolyogj, ölelj, sétálj, élj, kapcsolódj a természettel, önmagaddal, az égiekkel és más lelkekkel a szeretetben!

Vedd vissza erődet, sugározd újra a fényedet! Mert erre születtél…ezt nem veheti el tőled senki.

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az új Angyalkártyáim az Istennő erejével, Rafaela Arkangyal vezetésével készültek - melyben ott a rejtett tudás, mely azok számára bontja ki magát, akik szívükben őrzik az Istennő templomát:  https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai


Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A szerdai nap Angyal üzenete – Várd a csodát!

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a szeptember! – Számmisztika!

A boldogság hajszolása, nem vezet a boldogsághoz...

A mai nap energiája- Isteni csoda

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk