Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.
Joe Vitale

A mai nap Angyalüzenete - A változás gyönyörű!

Erőteljes transzformáló energiák vannak a levegőben...Lehet, hogy te is érzed, hogy lelkedben valami hatalmas erejű energia készül kirobbanni...de ezzel egyidejűleg a fizikai tested fáradt, talán zavarodottnak és elveszettnek érzed magad.

A magas rezgésű energiák, amik most uralják a teret, még a tapasztalt és sok gyakorlatot végző spirituális utazókat is megviselhetik. Hiszen a fizikai test számára az efféle erőteljes energia löket gyakran okozhat fáradtságot, álmatlanságot, fejfájást, nyomott hangulatot.

A legfontosabb dolog, hogy tudatosítsd magadban: most valami nagy és jó dolog történik. A változás energiái érted jöttek, téged támogatnak, és segítenek, hogy végleg megtisztulj minden olyan negatív energiamintától, szokástól, függőségtől, visszahúzó kapcsolattól, ami lelked fényétől választ el.


Hangolódj rá a lelkedre és az angyalok üzeneteire! Az égi kapuk nyitva állnak, nem is lehetne másképpen, hiszen szó szerint zúdulnak ránk a fenti magasrezgésű energiák. Ebben a térben a lélek hangja tisztán közvetíti a Teremtő Forrás tervét, az utat, amit számodra kijelölt. Angyali segítőid üzenetei könnyedén áramlanak a fizikai térben és érkeznek meg hozzád, ha kéred őket és nyitott vagy rá!

Helyezd a fókuszod befelé! Most könnyen tapasztalhatod meg a Forrással való Egységedet, Lelked Fényének Esszenciáját, ha csendben fókuszálsz befelé. Ne felejtsd el, hogy a szíved a kapu, ahonnan az Égi világba beléphetsz.

Teremts egyensúlyt! Irány a természet, és engedd Földanyának és a Természet Angyalainak, hogy elvégezzék a dolgukat, és leföldeljék a fenti energiákat, hogy a fizikai világodban csupa kellemes, könnyed érzés vegyen körül. Földelés nélkül most könnyen tapasztalhatsz feszítő érzést, vagy állandó izgatottságot.

Mondd magadnak most gyakran ezt a segítő mantrát:


A változás gyönyörű, és én együtt áramlok a változás energiájával, engedem az újjászületésem, engedem, hogy emelkedjen a rezgésem, sugározzon a fényem, miközben tökéletesen stabil és földelt vagyok a fizikai világban is. Engedem a régit, fogadom az újat! Helyet engedek most minden szépnek, fényesnek és jónak.

Áldott, fénnyel és angyali csodákkal teli időszakot! Kívánom, hogy éljétek meg a lélek igazságának fényét és erejét fizikai világotokban is.

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az új Angyalkártyáim az Istennő erejével, Rafaela Arkangyal vezetésével készültek - melyben ott a rejtett tudás, mely azok számára bontja ki magát, akik szívükben őrzik az Istennő templomát:  https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A csütörtöki nap Angyal üzenete – Valami új, pozitív dolog körvonalazódik életedben

Válassz egy angyalszámot és tudd meg mi vár rád ezen a héten!

A keddi nap Angyal üzenete - Isten melléd küldi angyalait!

A mai nap dátumának spirituális üzenete – 06.28.

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk