Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.
Joe Vitale

Május 5. – 55- Nyílik a Lélek dimenziókapuja!

Különleges naphoz érkeztünk, hiszen ezen a napon az 55-ös numerológiai kód és rezgés aktiválja az 55 dimenziókapuját, hogy változzunk, ébredjünk és isteni élettervünkkel összhangba kerüljünk.

Az 55-ös szám rezgését hordozza ez a nap, mely a nagy változások dimenziókapuja, a változásoké, melyek azért jönnek, hogy sorsunkat a Forrás Tervével összhangba hozzák. Hogy tudjunk, merjünk elengedni, változtatni, döntéseket hozni, új irányba mozdulni. Eljött az ideje, hogy sorsunkon változtatva életünk magasabb dimenzióit érjük el.


Ez a nap, mint egy hatalmas hullám érkezik meg az életünkbe, és mindent, ami elválaszt minket a Lélek tervétől, azt egyszerűen elsodorja az utunkból. Ha nem akarunk sérülni a nagy hullámok közepette, meg kell tanulnunk átengedni az irányítást az Univerzum hullámainak! Át kell engednünk az irányítást a Forrásnak, ki kell tudnunk mondani, meg kell tudnunk engedni: „Legyen meg a Te akaratod!”

A Lélek igazságának rezgései erőteljesen mutatják meg a változás szükségességét és terelnek minket a Szív Igaz Hangjával a lehető legjobb irányba.

Ezen a napon az idő dimenziókapui nyílnak, lehetőséget és plusz időt és energiát adva nekünk arra, hogy emlékezzünk, kapcsolódjunk lelkünk Végtelen Fényének Erejével. 

Fókuszáljunk ezen a napon arra, és indítsuk ezekkel a kérdésekkel a napjainkat a következő hetekben:


Mi a következő lépés, ami közelebb visz engem isteni életcélomhoz? Min kell változtatnom, hogy összhangba kerüljek a Bennem Élő Forrás Tervével?

Legyen ez a következő  időszak mantrája:

Engedem, hogy a Forrás Teremtsen, engedem, hogy a Bennem Élő Forrás Fénye mindent elrendezzen. Megnyitom szívem kapuját, emlékszem, hogy Bennem Él egy egész világ. Szívem kapuján át emelkedek, most mindent Lelkem Igaz Hangjával figyelek.

Aztán figyeljük a nap közben felmerülő érzéseket, gondolatokat, az ismétlődő jeleket, univerzális üzeneteket és szinkronicitásokat – azokat a véletlen egybeeséseket, melyekkel az Univerzum kijelöli számunkra a helyes irányt.


Érdemes ezzel a kérdéssel meditálni, elcsendesedve befelé figyelni, kapcsolódni lelkünk fényével, és fogadni a válaszokat.

Ha az időjárás lehetővé teszi, a természetben sétálva még tisztább válaszokat kaphatunk és még intenzívebben kapcsolódhatunk ennek a varázslatos energiának a rezgéseivel.

Kérlek emlékezz, hogy van lehetőséged egy magasabb dimenzióhoz kapcsolódni tudatosságod emelésével, fókuszod megválasztásával. Fizikai valóságod számtalan formája érhető el számodra minden pillanatban. A döntés a kezedben van: szíved kapuján át a szeretetet választva belépsz egy szebb világba, vagy elveszel az illúziók káprázatában.

Éld meg a számodra most elérhető legmagasabb rezgésű valóságot!


Most Azrael Arkangyal vezet minket. Azrael Arkangyal az elmúlás, halál angyala, aki a régiből kilépve, a régit magunk mögött hagyva Fényével mutatja az utat az újba. Sokan félnek a haláltól, pedig életünk során sokszor meg kell halnunk – elengedni a régit, és magasabb dimenziókba lépni. Ennek az ideje van most…elengedni mindent, ami nem rezeg együtt Szívünk Szent Tervével, ha elengedtük, a helyére most beengedhetjük a Teremtőt…hogy Ő tervezzen, ő teremtsen. A nagy átalakulás ideje ez… s ha jól csináljuk, láthatatlan angyalszárnyink várnak minket, hogy soha nem tapasztalt égi magaslatokig repítsenek…

Sándor Judit - Jóportál

Az új Angyalkártyáim az Istennő erejével, Rafaela Arkangyal vezetésével készültek - melyben ott a rejtett tudás, mely azok számára bontja ki magát, akik szívükben őrzik az Istennő templomát:  https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Nincs elérhető leírás.


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


10 év múlva így fogunk repülni

Válassz egy kártyát, és tudd meg, mi vár Rád ezen a héten!

A szombati nap Angyal üzenete – Mihály Arkangyal oltalmaz és vezet Téged!

2018-as numerológia – Kapcsolódás az univerzum égi csatornáival! Most a lehetetlen is lehetséges!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk