Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Március 25. Mérleg Telihold – Önmagad táplálásának ideje

Tavaly ilyenkor áradtak ki az angyali Krisztus kódok - ami az áldozati minta alóli felszabadulás kegyelmi ajándékát indította el a kollektív térben. Az elmúlt egy év mély önismereti útra hívott minket...sorra kellett megnéznünk hol az, ahol átadtuk az életünk felett a hatalmat, milyen mintákat hoztunk magunkkal, melyekkel arra kondícionáltuk életünket, hogy folyamatosan elkerüljük a felelősséget - megmentve másokat. 

Ezzel a Teliholddal, mellyet Holdfogyatkozás is kísér most eljuthattunk egy olyan működési minta gyökeréig, mely az áldozati-megmentői energetikai játszmát mozgatja bennünk. Valóban olyan erőteljes gyógyító energiák vannak a térben, melyek azért mutatják meg magukat, azért jönnek a felszínre, mert ideje - lehetősége van a gyógyulásnak!

Most sok minden zárulhat le, hogy a régi energia új életnek adja át a helyét! Minden, amiben nincs egyensúly, ahol többet adsz, mint amit kapsz. Vagy épp fordítva: többet veszel el, mint amit beleraksz - az most felismerésre kerül. Vannak, amik azonnal eltűnnek, és vannak, amikre egyre tudatosabbá válva fogalmazzuk meg az elengedés szándékát.


S minden olyan tévhit, minta, ami tévesen abban tartott téged, hogy még saját életenergiád árán is adnod kell másoknak, hogy az erő a túlalkalmazkodásban, a meghunyászkodásban, a tűrésben van - az most gyógyul és tisztul.

Mert a valódi erő, csak saját utad, saját lélekhangod, saját életutad vállalásában lehet!

Régi karmikus kötelékek oldódnak most fel. Lélekszerződések járnak le, melyek már betöltötték rendeltetésüket és nem emelnek, nem tanítanak többé.

Ezek a kérdéskörök mérettetnek most meg: mennyire vagyunk igazak, őszinték az emberi kapcsolatainkban? Mennyire merjük vállalni, amit érzünk? Merünk nemet mondani, ahol nem szívvel vagyunk jelen? Hány olyan kapcsolódás van, ahol többet adunk, vagy épp többet veszünk el, mint amennyi az univerzális egyensúlyhoz szükséges?


Érdemes most figyelni a visszatérő leckékre, melyek tükröt tartanak számunkra. Mindig tegyük fel a kérdést, ha olyan helyzettel találkozunk, mely nem túl kellemes számunkra: mit akar tanítani ez a helyzet? 

Most felfedhetik azok a dolgok magukat, ahol nem önmagunkat választjuk, ahol szétosztogatjuk méltatlanul az energiát.

Adni szép és jó dolog, de meg kell nézni hova adjuk a fényünket, és hogyan adjuk a fényünket?

A cél, hogy szívből adjunk, olyan helyekre, ahol szintén táplálnak, látnak és értékelnek minket.


Ha önmagad adod a világban, annak van egy csodálatos ereje: lehetőséget adsz a veled lélekszerződésben állóknak, hogy kapcsolódjanak hozzád, és megkapod az Igazság ajándékát: mert mindenki, aki nem tud azonosulni veled, kilép az életedből.

Olvass most a körülötted lévő világból, jelekből - így gyógyulhatsz most...

Az angyali Krisztuskódok gyógyító ereje 2025 márciusában fog záródni...addig még van idő... gyógyulni, Önmagunkra rátalálni, szívből megbocsátani, elengedni, erőnkbe beleállni, a Teljességben hazatalálni... Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az új Angyalkártyáim az Istennő erejével, Rafaela Arkangyal vezetésével készültek - melyben ott a rejtett tudás, mely azok számára bontja ki magát, akik szívükben őrzik az Istennő templomát:  https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai


Nincs elérhető leírás.

 

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A szombati nap Angyal üzenete - Krisztus rövidesen csodát tesz veled!

Őrangyalod üzenete – Új kapu nyílik!

A hét napjainak mágikus energiái

10 megerősítés az ideális munkahelyért és munkahelyi környezetért

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk