Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe- Az új élet teremtésének napja!

Csodálatos Termékenységünnep a mai, hiszen ezen a napon fogant meg Jézus Mária méhében, ezen a napon érkezett meg Gábriel Arkangyal örömhíre Máriához: Gyermeket fogant és fiút fog szülni!

Ősidők óta ez az új élet kezdetének ünnepe, Isten Anyánk ünnepe, akinek alakját ősi hitvilágok őrzik: Boldogasszony, Babba Mária, - a mi Lélekbábánk, Szakrális Anyaságunk kapuja. A mai nap energetikáját tovább erősíti a Telihold, ami maga a Szakrális Anyaság jelölője. Ami minden léleknek kiváltsága, hogy a lelkébe oltott teremtő álmokat cselekedetein keresztül erre a földi világra szülje és így, saját lélekútját követve teremtse meg a Mennyeket a Földön. Hisz egy önmagát ismerő, önmagát szerető, álmait követő ember, akaratlanul is a Fény virágának magvait hinti szét maga körül a világban.

Azt gondolom, hogy nekünk magyaroknak, a szeretet népének a következő időszakban nagyon fontos lesz visszatalálnunk a szeretet krisztusi útjához. A szeretet valódi jelentéséhez, az egyensúly megteremtéséhez, hisz ezért jöttünk, ezt vállaltuk - hogy az áldozati energetikai mintát feloldva leszállva a Földangyalok keresztjéről Teremtő Tündérekké váljunk.


Légy ezen a napon Teremtő Tündér - vesd el szívedben-lelkedben a jövőd és álmaid gondolati és érzés magvait. Engedd, hogy leváljanak rólad a Hold erejével a régi minőségek, a visszahúzó hitrendszerek, melyeket önmagaddal kapcsolatban tápláltál. S engedd meg magadnak, hogy érzéseid igazsága szerint álmodd, tervezd és cselekedd meg azt a jövőt, amit a szívedben hordozol. - Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Az új Angyalkártyáim az Istennő erejével, Rafaela Arkangyal vezetésével készültek - melyben ott a rejtett tudás, mely azok számára bontja ki magát, akik szívükben őrzik az Istennő templomát:  https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Nincs elérhető leírás.

 


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A víz spirituális szerepe

A hétfői nap Angyal üzenete - Valóra váló álmok!

10 elképesztő dolog, amit gyerekek meséltek az előző életeikről

Mai üzenet az Univerzumtól - KINCSEK VÁRNAK RÁD!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk