Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

Aktuális energiák - Lásd meg ami VAN - így választhatsz csak újat, isteni áldott utat!

Az önfelszabadítás ideje van most, minden olyan energetikai lenyomattól, amit életeken át cipeltünk magunkkal, ezeket aztán szépen örököltté tettük, így felismerhetővé is a családi sorsokban, az emberi kapcsolatainkban. Támogató energiák vannak most a térben, hogy ezeket a folyamatosan ismétlődő helyzeteket, energetikai mintákat elengedjük. Valószínű a Te életedben is működik ilyen, ha úgy érzed, mintha mindig minden ismétlődne - újrajátszaná magát. Lehet a helyszín és a szereplők változnak - de mintha a folytonosság időhurkába kerülve néznéd saját életed moziját - amiben mindig ugyanaz a forgatókönyv és te tehetetlennek éreznéd magad ahhoz, hogy mást válassz.

Ez pont azért van, mert ezek a régről hozott energetikai lenyomatok KÖTNEK minket. Nem azért, mert valami átok, vagy rontás van rajtunk - épp az ellenkezője: mert IDEJE van, hogy egy nagyon-nagyon ősi mintát meggyógyítsunk és végleg elengedjünk, letegyünk az életünkből.

Ezek a minták végső gyökere mindig a szellemi lélekgyökérben van, aminek gyógyításához persze több síkon is hozzákezdhetünk, de a szellemi lélekgyökér megértését és az onnan származó okokat semmi esetre sem hagyhatjuk ki. Sajnos egyre többször tapasztalom, hogy a szellemi lélekgyökér nem kerül gyógyításra - még tudatos segítőknél sem. Ahol pedig csak a szellemi lélekgyökeret gyógyítják, ott pedig azt látom, hogy kimarad a személyiség és a test szintje.

2023 március 20-án nyílt meg az Angyali Krisztus Kódok kegyelmi csatornája, mely az áldozati-megmentői energetikai tér feloldását kezdte el gyógyítani a kollektív és az egyéni térben is.


Ez talán az egyik legnehezebb téma, amihez rengeteg önhazugság társul, és nagyon-nagyon mélyen lévő sebek, melyek a szeretet krisztusi útjától választanak el minket. A szeretet teljes félreértelmezése, amikor azt hiszem valamit fel kell áldoznom magamból, valamit át kell vennem a másiktől, hogy megmentsem, hogy jóvátételt tegyek, és, hogy bizonyítsam képes vagyok a szeretetre. Ide kapcsolódik a mérgező spiritualitás, a jónak lenni lélekölő szerepe, és a totális elválasztódás a Teremtőtől, a félelem a sötétségtől - ennek teljes félreértelmezése. És a legerősebb kollektív térben lévő félelem: a haláltól, a változástól való félelem.

Az elmúlt egy évben sokan megjárták a poklok-poklát, ahol szembesülni lehetett azzal, hogy valójában mi mondunk nemet önmagunkra, mi adjuk oda az életerőnk, mi áldozzuk fel sorsunk, hogy másokkal jót tegyünk, vagy mert félünk valódi felelősséget vállalni - de talán a legfájóbb felismerés lehetett, hogy ezt nem szeretetből tesszük, hanem irányításból, félelemből, mert addig is kontrolláljuk a körülményeket, hisz annyira félünk az áramlástól, a valódi élettől, a teljesség megélésétől - UGYANIS ABBAN AZ ÖSSZEOMLÁS, A KÁOSZ ENERGIÁJA IS BENNE VAN - AZ ÉLET ÉS HALÁL ÁLLANDÓ KÖRFORGÁSA.

Most figyeld az életed, figyeld magad: hol VAN igazán szeretet, béke. És hol nincsen? Miért nem mersz azért lépni, tenni, hogy a szeretetet válaszd? Hol hitetted el magaddal, hogy másokkal - másokért teszel jót, ha nem lépsz, ha beleragadsz, ha vársz?

Egyetlen út van, mely mindenkinek valódi áldást és isteni tanítást hoz: a Lélek békéjének meglelése, a szeretet követése. A Te dolgod az önszeretet, öngondoskodás tápláló útjára igent mondani, hisz csak a Fényeddel tudsz valóban másokat is emelni.


Persze ennek választása nem ilyen könnyű, mert ezer és ezer energetikai minta akadályozhatja, szabotálhatja ennek a választását.

Amik most nagyon a térben vannak, azok a generációs traumák, a családi önfeláldozások, a vesztes sorsforgatókönyvek - családi minták, amiket generációk óta követünk. Te felismered mit ismételsz? Mi ez a minta? Miért, kiért mondasz le önmagadról - mert úgy érzed azzal másokat emelsz, segítesz? Miért nem hiszel és kinek nem hiszel az erejében, hogy annyira meg akarod menteni, hogy még önmagad is feláldozod? Kinek az elvesztésétől félsz a leginkább, hogy inkább még magad is beáldozod, csak ne álljon be semmilyen változás köztetek... s ennek érdekében elnyomod a lelked őszinte hangját?

Ezekre érdemes most ránézni, ezekkel érdemes most foglalkozni. Mert most gyógyulhatunk! Új,tiszta isteni mintákat fogadhatunk be a régiek helyére.

Használd a felismerés és megértés erejét - hogy le tudd zárni a régit, és belépj egy olyan kapun, amit a tavaszi napéjegyenlőség sorsfordító energiái nyitnak meg számodra! - Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál


A megértésben, az önszeretet útjának választásában támogatnak Téged az új Jóportál Angyalkártyák:  https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Nincs elérhető leírás.

 


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A hétfői nap Angyal üzenete – Reményed, álmod a következő időszakban valósággá válhat!

Válassz egy kártyát és tudd meg, mit tartogat számodra életed következő fejezete!

Rafael Arkangyal üzenete szombat estére - Csodára számíthatsz!

Aktuális energiák - Feltárul a mély, begyógyulnak a lelki sebek, összeköt a szeretet!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk