Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

2024.02.29. – A nap, amikor megváltozhat minden – Nyílik a Lélek dimenziókapuja

Mivel ez a nap csak 4 évente jön el, ezért sokan úgy gondolják, hogy különleges jelentőséggel bír. Ez a nap a 11-es szám rezgését hordozza, mely a lélek legmagasabb szintű küldetésére és a végtelen lehetőségekre nyit kaput. Olyan teremtőenergiák horgonyzását segíti elő ez a nap, mely segít, hogy a lelkünk isteni céljaival összhangban álló, szívbéli vágyainkat szolgáló célok, és ötletek, ebben a fizikai valóságunkban is alakot öltsenek.

Ezen a napon az idő dimenziókapui nyílnak, lehetőséget és plussz időt és energiát adva nekünk arra, hogy emlékezzünk, kapcsolódjunk lelkünk végtelen fényének erejével. Olyan energiakapu nyílik ezen a napon, melynek megtapasztalására csupán négyévente kapunk lehetőséget.

Fókuszáljunk ezen a napon arra, és indítsuk ezzel a kérdéssel a napot:

Mi a következő lépés, ami közelebb visz engem isteni életcélomhoz?


Aztán figyeljük a nap közben felmerülő érzéseket, gondolatokat, az ismétlődő jeleket, univerzális üzeneteket és szinkronicitásokat – azokat a véletlen egybeeséseket, melyekkel az Univerzum kijelöli számunkra a helyes irányt.

Érdemes ezzel a kérdéssel meditálni, elcsendesedve befelé figyelni, kapcsolódni lelkünk fényével, és fogadni a válaszokat.

Ha az időjárás lehetővé teszi, a természetben sétálva még tisztább válaszokat kaphatunk és még intenzívebben kapcsolódhatunk annak a varázslatos energiának a rezgéseivel, ami 29-én vesz körbe minket.

Kérlek emlékezz, hogy van lehetőséged egy magasabb dimenzióhoz kapcsolódni tudatosságod emelésével, fókuszod megválasztásával. Fizikai valóságod számtalan formája érhető el számodra minden pillanatban. A döntés a kezedben van: szíved kapuján át a szeretetet választva belépsz egy szebb világba, vagy elveszel az illúziók káprázatában.


Éld meg a számodra most elérhető legmagasabb rezgésű valóságot! Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál Ebben segíthetnek a Jóportál Angyalkártyák is: https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Nincs elérhető leírás.

 


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Szeptember 23.: Őszi napéjegyenlőség – Az Ősz legmisztikusabb napja

A Természet 4 spirituális tanítása

Napi horoszkóp április 23. hétfő: - 3 csillagjegy, aki pénzügyi sikerre számíthat!

A vasárnapi nap Angyal üzenete – Mihály Arkangyal Veled van!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk