Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

Őrangyalaid üzenete - Maradj az áramlásban!

Ne állj ellen az energiahullámnak, ami most érkezik. Engedd meg, hogy elvigyen, hogy mozgásba hozzon, hogy vezessen. Ne akarj most semmit megítélni, az egyetlen út most csak a megengedése annak a tapasztalásnak, amit életnek hívunk.

Merj dönteni, választani, változtatni - ezek az erők is elvisznek valahová, és onnan újabb döntéseket hozhatsz. Ha a bizonyosságot akarod most megélni, akkor mozdulatlan dermedtségbe zárod magad, lelked és tested csapdába rekesztve. Az élet, az új élet az áramlásban van. 

Senki nem mondhatja meg neked, milyen lesz az új, hová visz, hová érkezel - senki nem garantálhatja neked, hogy minden csodálatos és gyönyörű lesz. A csoda az élet áramlásában van, az érzések vállalásában, az őszinteségben, a hibázás elfogadásában.


Az erők, amik most érkeznek valójában azért nyomnak, tolnak, azért erősek, mert át akarnak vinni a köztes lét állapotán, a spirituális szülőcsatornán. A lélek vajúdása most a beavatásod...hatalmas erők mozdulnak meg érted, hisz új világod most születik. Nem láthatod milyen lesz az új. Hitre és bátorságra van most szükség, hogy ne add fel, ne a régit válaszd.

De megnyugodhatsz abban a bizonyosságban: a folyamatban végig van egy erő, mely ott van benned és körülötted, mely lüktet, táplál és éltet...

Maradj az áramlásban! - Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Engedd, hogy RAFAELA ARKANGYAL MISZTIKUS KÁRTYÁI elvezessenek Téged Önmagadhoz, Lélekhangodhoz, az Igazsághoz - És összekapcsolódva az Istennő gyógyító fényével, lépj rá női gyógyulásod útjára és tápláld a lelked, vedd vissza a Fényed, írd újra a sorsod, ÁRAMOLJ: https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai


Nincs elérhető leírás.

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Sorsod alakítható, ha te is úgy akarod!

Április 8 - Újhold és teljes Teljes napfogyatkozás - Hatalmas energiák ébresztenek!

A mai nap Angyal üzenete - Égi kapuk ajtaja nyílik, Angyalok kara emel a Fényig!

Decemberi energiák – Megajándékoz az Univerzum!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk